ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 0-1 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια: Τάσος Ντομουχτσής
Ρεπορτάζ: Ρούλης Καραλιόπουλος
Φωτογραφικό υλικό: Θωμάς Σαπουνόπουλος
Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της κόντρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα. Το τελικό 0-1 είναι επιβεβαίωση του κανόνα ότι το ποδόσφαιρο έχει την άγρια ομορφιά που το κάνει το λαοφιλέστερο σπορ δεδομένου ότι το γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκε ύστερα από τραγικό λάθος των ποδοσφαιριστών της Αλεξάνδρειας. Στο 1ο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την….
υπεροχή πιέζοντας την Αλεξάνδρεια από τα άκρα, φλυαρώντας όμως στην τελική προσπάθεια. Δημιούργησαν 2 καλές στιγμές με τον Σδούκα στο 14’ και τον Κολαξίδη στο 28’. Ισάριθμες οι καλές στιγμές και για την Αλεξάνδρεια, στο 3’ με πρωταγωνιστή τον Αβραμόπουλο και στο 34’ τον Σούρλα. 
Στο 2ο μέρος η Αλεξάνδρεια ήταν αυτή που κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια των 45 λεπτών χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με τον Θαμνίδη στο 48’, την διπλή ευκαιρία των Παπαδόπουλου – Πατρίκα στο 61’ και τον Τσαλώνη στο 76’. Το 81’ ήταν το μοιραίο λεπτό για την Αλεξάνδρεια διότι σε αδικαιολόγητο υπό πίεση γύρισμα του Πατρίκα στον τερματοφύλακα, εκείνος «έπιασε αέρα» με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί τη φάση ο Μακράκης που ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία κάνοντας το 0-1. 
Στο 85’ ο Αβραμόπουλος εξ επαφής με την αντίπαλη εστία πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος όμως εκπληκτικά απέκρουσε σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Αλεξάνδρεια να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ήρθε στο 89’ όταν ο Σούρλας έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας Σαρπότας, το «ριμπάουντ» ο Ιτούδης που από τα 2 μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο της ομάδος της Πιερίας. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σελεμίδη από την Πέλλα όπως και των βοηθών του Δεμερτζή και Τοπουσδώνη. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Μερακλής (82’ Πήχας), ΙΤΟΥΔΗΣ, Πατρίκας, Παπαδόπουλος, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Αβραμόπουλος, ΣΟΥΡΛΑΣ, Πιπιλιάρης (46’ Αβραμίδης), Τσαλώνης, Θαμνίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Σαρπότας, Σδούγκας, Καραγκούνης, Παπαγιαννόπουλος, Κολαξίδης (67’ Κυπαρισσόπουλος), Οικονόμου, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, Κυρτέγος (73’ Αποστολιός), ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, Καλαμπάκας (86’ Τζόβας), ΣΤΟΥΜΠΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *