ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ

Με γραπτές εξετάσεις θα εισαχθούν στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας 106 ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εισιτήριες εξετάσεις έχουν οι ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων, οι οποίοι:
ί) έχουν απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης αναγνωρισμένης Σχολής, ii) έχουν συμπληρώσει τρία έτη στον βαθμό τους, το 32ο της ηλικίας τους και δεν υπερβαίνουν το 48ο έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου του έτους προκήρυξης των εξετάσεων, iii) έχουν ευμενή πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων τους ότι συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα και διαγωγή. Επίσης, δικαίωμα εισαγωγής καθ’ υπέρβαση του καθοριζόμενου κάθε φορά αριθμού εισακτέων χωρίς εξετάσεις και άνευ προτάσεων ικανότητας έχουν οι προαχθέντες επ’ ανδραγαθία ανθυπαστυνόμοι και οι προαχθέντες αθλητές στον βαθμό του υπαστυνόμου Β’, οι οποίοι εισάγονται για φοίτηση, κατά την πρώτη μετά την προαγωγή τους εκπαιδευτική περίοδο. Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετάσχουν οι ανθυπαστυνόμοι οι οποίοι τελούν σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου, με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα κριτήρια που ορίζονται στην προκήρυξη.
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πρέπει μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις Υπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Τμήματος. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 19 έως 21 Μαΐου 2012 στην Αθήνα και στη Βέροια Ημαθίας, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, με την εποπτεία και τη γενική ευθύνη του γενικού επόπτη εξετάσεων και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
Η αναλυτική προκήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *