ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου. Στα νότια της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. 
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με…
ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 02 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά θαλάσσια 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους θα σημειωθεί ολικός παγετούς.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στέρεα και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά ημιορεινά καθώς και σε πεδινές ηπειρωτικές περιοχές κυρίως στα βόρεια. Στα υπόλοιπα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά από -6 έως 3 βαθμούς.
Παρασκευή
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές στις νοτιότερες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και στα βόρεια και κεντρικά πεδινά. Στα δυτικά τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια.
protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *