ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ YOUTUBE ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ!

Όλοι θα έχετε δει στην τηλεόραση ή στο δρόμο σε αφίσες, διαφημίσεις ινστιτούτων ή προϊόντων αδυνατίσματος που δείχνουν το “Πριν” και το “Μετά”.
Το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι ότι για να φτάσει κάποιος από το ένα στάδιο στο άλλο θα πρέπει να μεσολαβήσει πολύς χρόνος, αλλά και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που διαφημίζεται ή να καταναλωθεί η “μαγική” τροφή που σε μεταλλάσσει από παχύσαρκο σε… body builder.
Ωστόσο, ένας μπλόγκερ, ο Pete, μέσα από ένα βίντεο 4 περίπου λεπτών που ανέβασε στο YouTube, μας δείχνει πώς ο…
ίδιος άνθρωπος μπορεί να είναι και το “Πριν” και το “Μετά”, με διαφορά 5 ωρών το πολύ!
Πρώτα, ο Pete, προετοιμάζεται για τη φωτογραφία του “Μετά”. Γυμνάζεται έντονα και γρήγορα, ώστε να πρηστούν οι μύες του. Κάνει κοιλιακούς και σηκώνει πολλά βάρη. Στη συνέχεια, ξαπλώνει σε ένα ειδικό κρεβάτι για να μαυρίσει λίγο και τέλος ψεκάζει το σώμα του με λάδι για να γυαλίζει. Με λίγη βοήθεια κι από το Photoshop, έχει αποκτήσει την ιδανική εικόνα!
Ξεκουράζεται λίγο και ξεκινάει την προσπάθεια για το “Πριν”. Μένει ακίνητος σε έναν αναπαυτικό καναπέ και καταναλώνει οτιδήποτε αλμυρό, ώστε να του προκαλέσει δίψα. Στη συνέχεια, πίνει 2 λίτρα ανθρακούχο ποτό ή αναψυκτικό και σοκολατούχο γάλα.
Και κάπως έτσι άρχισε να μοιάζει με παχύσαρκο μέσα σε λιγότερο από 5 ώρες.
Στόχος του Furious Pete είναι να μας πείσει να μην πιστεύουμε ό,τι μας λένε οι διαφημίσεις. Τα κατάφερε;
Πάντως μέσα σε 2 μέρες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον 3,5 εκατομμυρίων χρηστών να δουν ποια είναι η “μέθοδος Pete”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *