ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;

Άλλαξε και πάλι η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων των Μικτών ομάδων Ημαθίας με τις αντίστοιχες ομάδες της Καστοριάς, λόγω του παγετού που επικρατεί στον Νομό Ημαθίας. Έτσι καιρού επιτρέποντος και εφόσον το γήπεδο των Παλατιτσίων πληροί τις προδιαγραφές για να γίνουν οι αγώνες, λόγω φυσικά του χιονιού, τότε αυτοί θα…
διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.
Είναι οι τελευταίοι αγώνες για την 8η αγωνιστική, που έχουν αναβληθεί για 4ηφορά, και επειδή οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή της Β’ φάσης πιέζουν, ελπίζουμε την Κυριακή να δοθεί τέλος στην αγωνία των ομάδων. Ο ενωσιακός προπονητής της Ημαθίας, έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πλέον και διάφορα σχήματα και παίκτες που θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για την επόμενη χρονιά. Ο αγώνας των Παίδων της Ημαθίας με την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς θα ξεκινήσει, καιρού φυσικά επιτρέποντος, στις 12.00 το μεσημέρι ενώ ο αγώνας των Νέων στις 14.00 μμ.
Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, δύσκολο να διεξαχθούν οι αγώνες και μάλλον πάμε για 5η αναβολή. Άλλωστε ήδη αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της ΕΠΣΗ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *