ΤΟΠΙΚΑ 16 Φεβρουαρίου, 2012 posted by admin Share TO ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ; Για να μαλακώσει το κρέας, πριν το μαγειρέψετε, να το μαρινάρετε για λίγα λεπτά σε νερό που έχετε προσθέσει λίγο ξύδι. meacolpa Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο * Όνομα Email Ιστότοπος Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Αφήστε μια απάντηση