ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Προς την απόφαση να δώσει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στους ενδιαφερόμενους καλλιεργητές, που θέλουν να υποβάλουν αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα ενίσχυσης της βιολογικής γεωργίας, κλίνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με…

πληροφορίες του Agronews, η εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας υλοποίησης του προγράμματος είναι να παραταθεί η περίοδος υποβολής των αιτήσεων μέχρι τις 12 Μαρτίου.
Οι επιφυλάξεις που διατηρούνται από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου αφορούν μόνο το γεγονός ότι οι εγκρίσεις των δικαιούχων μπορεί να καθυστερήσουν περισσότερο, οπότε να μην γνωρίζουν εάν θα είναι δικαιούχοι ή όχι στις 15 Μαΐου που λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ (Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης). 
Η δράση 1.1 «Βιολογική γεωργία», του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013 έχει προϋπολογισμό 40 εκατ. ευρώ και η προκήρυξη που «τρέχει» αυτή τη στιγμή αφορά νέους δικαιούχους πενταετίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι 16 Ιανουαρίου με 29 Φεβρουαρίου.
agronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *