ΤΟΠΙΚΑ posted by

H ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΥΤΛΑ…ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ περιμένει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα η Ολοκληρωμένη διαχείριση στα τεύτλα.
Και μπορεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η διοίκηση της ΕΒΖ να διατυμπανίζουν ότι η εφαρμογή του προγράμματος για το 2012 είναι δεδομένη, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αφού η υλοποίησή του δεν πρόκειται να προχωρήσει, αν πρώτα δεν εγκριθεί από την Κομισιόν.
Η διαδικασία ένταξης των δικαιούχων στην…

Ολοκληρωμένη διαχείριση της ζάχαρης έχει ξεκινήσει σημειώνει ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Ευάγγελος Διβάρης, ωστόσο όπως εξηγεί ο υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας «δεν έχει σταλεί ακόμα στην ΕΕ το απαραίτητο τεχνικό δελτίο, με το οποίο θα εξηγούμε ότι θέλουμε να κάνουμε Ολοκληρωμένη διαχείριση στα ζαχαρότευτλα, προκειμένου να το εγκρίνει η Κομισιόν». Κατόπιν αυτού, να σημειωθεί ότι εκκρεμεί και η έκδοση σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία καλούνται οι παραγωγοί να κάνουν τις αιτήσεις τους.
Βέβαια, οι αρμόδιες διευθύνσεις σπεύδουν να διαβεβαιώσουν –προκειμένου να κερδίσουν χρόνο- ότι από την ημέρα που θα σταλεί ηλεκτρονικά το αίτημα τροποποίησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η δαπάνη είναι επιλέξιμη και αναμένεται μόνο η έγκρισή τους.

agronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *