ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 2-1

Γράφει ο 
Τάσος Ντομουχτσής


Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα την Αλεξάνδρεια την φετινή περίοδο. Οι υποχρεώσεις τις Κυριακές στο ραδιόφωνο και τις μεταδόσεις δεν επιτρέπουν και δεν μου δίνουν την δυνατότητα να το κάνω.
Στο σημερινό παιχνίδι η Αλεξάνδρεια ήταν ομάδα μέσα στο γήπεδο και δικαιολόγησε με το…

παραπάνω την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Με ποδοσφαιριστές που ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας με την μπάλα κάτω και κυρίως με καθαρό μυαλό. Η Αλεξάνδρεια φέτος είναι ΟΜΑΔΑ. 

***
Αν αναλογιστούμε και τις συνθήκες αλλά και το χρονικό σημείο στο οποίο τελικώς αποφασίστηκε να κατέβει η Αλεξάνδρεια στο φετινό πρωτάθλημα, είναι εύκολα αντιληπτό πως η επιτυχία στη δεδομένη στιγμή παίρνει διαστάσεις θριάμβου. Οι πράσινοι σκαρφάλωσαν λοιπόν στην 3η θέση έχοντας 29 βαθμούς. 
***
Και αν οι δηλώσεις του Γ. Ζαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο, μας είχαν κάνει με τον Β. Γαλανομάτη να απορήσουμε μετά την ήττα στα Λευκάδια για το κύπελλο, πως μπορεί η Αλεξάνδρεια να τελειώσει το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα στην 5η θέση, τώρα πλέον βγάζουν νόημα και επιβεβαιώνουν τον κόουτς.
***
Ο κόσμος σήμερα στο γήπεδο απόλαυσε την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδόσφαιρο και προσέφεραν θέαμα στους φιλάθλους που χειροκρότησαν στο τέλος. Ακόμα και αν δεν ερχόταν η νίκη, η εμφάνιση και μόνο αλλά και το ποδόσφαιρο πιστεύω πως θα ικανοποιούσαν τον κόσμο. 
***
Η φετινή πορεία της Αλεξάνδρειας είναι από εκείνες που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα και ευχόμαστε οι  φίλαθλοι της πόλης μας να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια. 
***
Από την Θεσσαλονίκη ο σημερινός παρατηρητής διαιτησίας που είναι παλιός διαιτητής Α’ Εθνικής. Ονομάζεται Χρήστος Δαγκλής και είναι φίλος του προέδρου παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κώστα Μαστοροδήμου. Τα πατρικά τους σπίτια μάλιστα  απέχουν μόλις 80 μέτρα στην Κρανιά Ελασσόνας.
***
Άλλαξαν φανέλες οι ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας στο ημίχρονο. Η αλλαγή έφερε γούρι αφού το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Αλεξάνδρεια πίσω στο σκορ και το δεύτερο την βρήκε νικήτρια. 
***
Κοντά στην Αλεξάνδρεια όπως πάντα οι κολλητοί φίλοι Γιώργος Καραμούσας και Κώστας Μέκκας. Είδαν το παιχνίδι και χάρηκαν με την εξέλιξή του. 
Άγνωστο παραμένει αν το φωτογραφικό μας στιγμιότυπο βρήκε τον Κ. Μέκκα να μιλάει με τον Τσάκα στο τηλέφωνο….
***
Ο προπονητής της Ακαδημίας Πλαταμώνα που δεν αγωνιζόταν σήμερα, Σάκης Λιάγκας βρέθηκε στο γήπεδο για να δει και τις δύο ομάδες. Γνωστές οι καλές του σχέσεις με τον πρόεδρο παλαιμάχων Κώστα Μαστοροδήμο με τον οποίον φωτογραφήθηκαν παρέα. 
***
Στο γήπεδο από τον δήμο Αλεξάνδρειας βρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Ν. Γκαβαρδίνας και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Δ. Παπαδόπουλος. 
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον προπονητή της Ακδημίας Σάκη Λιάγκα. 

***
Τα είπαν στην διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου ο αντιπρόεδρος της Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης με τον πρόεδρο του Νεοκάστρου Στέργιο Μπούθα. 

***
Στο μικρό κουβούκλιο για να προστατευτούν από την βροχή βρέθηκε ο γνωστός προπονητής Χρήστος Τερζίδης με την παρέα του. Φυσικά όλοι χάρηκαν την επιτυχία της Αλεξάνδρειας που ήρθε με καλή εμφάνιση. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *