ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-0 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Γράφει ο Ρούλης Καραλιόπουλος
Φωτορεπορτάζ: Μάκης Σαπουνόπουλος

Δεν ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας στον αγώνα της ΑΕΑ με την ομάδα των Γρεβενών. Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο αν και οι νικητές δεν παρουσίασαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Από τη μία ο βαρύς αγωνιστικό χώρος και από την άλλη οι ελλείψεις σε βασικούς ποδοσφαιριστές δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παρουσιάσουν θέαμα και να….
πετύχουν πιο ευρεία νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα αξιόμαχο συγκρότημα με αδυναμία ωστόσο στο σκοράρισμα. Θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν στο 3’ και στο 15’ αν ο τερματοφύλακας της Αλεξάνδρειας Λαμπρόπουλος δεν ήταν σε ετοιμότητα. 
Η Αλεξάνδρεια προηγήθηκε στο σκορ στο 17’ όταν ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αβραμίδης από τα δεξιά, ο καλά πλασαρισμένος στην περιοχή Αβραμόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτές ήταν και οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που κυρίαρχο στοιχείο ήταν τα απανωτά λάθη στις μεταβιβάσεις και από τις δύο ομάδες. 
Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο. Στο 57’ και στο 60’ η Αλεξάνδρεια θα μπορούσε να πετύχει και 2ο τέρμα αν ήταν εύστοχος ο Πιπιλιάρης στο σουτ που επιχείρησε αλλά και αν επιδείκνυε ομαδικότητα. Μοναδική κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο 69’ όταν ο Παπακώστας διεμβόλισε από δεξιά την άμυνα της Αλεξάνδρειας και την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στον επερχόμενο Χαματά ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Λαμπρόπουλου. Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε σωστά με 2η κίτρινη κάρτα ο Θ. Λάλλος. 
Καλή η διαιτησία του Παλιούρα από την Θεσσαλονίκη και των βοηθών του Σιντώρη και Μιχαηλίδη. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ιτούδης, ΜΑΓΓΛΑΡΑΣ (76’ Τσαλικίδης), Παπαδόπουλος, ΠΗΧΑΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, Αντάμης, Πιπιλιάρης (90’ Οικονομόπουλος), Ζωγράφος, Θαμνίδης (89’ Λιάτσος). 
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ.: Βίδρας, Δημητριάδης, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Νασιόπουλος, Θ. Λάλλος, ΧΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ (82’ Ντινόπουλος), Δημόπουλος (82’ Χαστάς), Ιωαννίδης, Μπαλοδήμος (82’Χαριζόπουλος), Π. Λάλλος. 

Ενός λεπτού σιγή σε μνήμη του Τάσου Τσιάρτα πριν από
την έναρξη του αγώνα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γ. Ζαμπρόπουλος (προπονητής της Αλεξάνδρειας):  Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δύσκολη νίκη για την ομάδα μας. Ο αγωνιστικός χώρος και οι απουσίες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τέλος καλό και όλα καλά όμως για την ομάδα μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η ομάδα της Αλεξάνδρειας φέτος δεν έχει ταβάνι. 
Β. Αβραμόπουλος (ποδοσφαιριστής και σκόρερ της Αλεξάνδρειας: Πετύχαμε μία δύσκολη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι. Ο στόχος της Αλεξάνδρειας παραμένει η παραμονή στο πρωτάθλημα ωστόσο θα ήθελα να τονίσω πως η ομάδα μας φέτος δεν έχει ταβάνι. 

Τάσος Ντομουχτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *