ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στα Αεράτα Γρεβενών. Το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τους 3 βαθμούς της νίκης. Μετά από αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 19 βαθμούς και πηγαίνει με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην….
Αλεξάνδρεια. 
Ο αγώνας κυρίως στο πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά και συνεχόμενα λάθη. Ο δυνατός αέρας ευνοούσε στο πρώτο ημίχρονο τους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο τους γηπεδούχους. 
Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έφερε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Ήταν το 16’ όταν ο Θ. Κίτσας με ατομική προσπάθεια περνώντας δύο αντιπάλους μπήκε στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 35’ η πρώτη υποψία ευκαιρίας για τους φιλοξενούμενους να εκτελούν φάουλ από μακριά με τον Καραγιάννη και την μπάλα να φεύγει ψηλά έξω. Στο 40’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το πλασέ και ο Κ. Θεοδώρου πάνω στη γραμμή σωτήρια θα διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γ. Κίτσας θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και λίγο πριν το σουτ ο άριστος Στεργιόπουλος με προβολή θα «του κλέψει την μπουκιά από το στόμα». 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γ. Κίτσας θα κάνει το δυνατό σουτ από αριστερά και ο Βιαράς με τριπλή προσπάθεια θα απομακρύνει την μπάλα από τα καρέ του. Στο 65’ ο Στεργιόπουλος από δεξιά θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Κ. Θεοδώρου θα κάνει άστοχη έξοδο και ο Κατσαντώνης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 67’ ο Ζαχαριουδάκης θα εκτελέσει το φάουλ από τα δεξιά, ο Π. Κίτσας μόνος του στο 2ο δοκάρι θα κάνει την κεφαλιά και η μπάλα θα φύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια. 
Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΠΑΟΚ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χαματάι που με δυνατό συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κ. Θεοδώρου. Στο 77’ ο Χαρισούδης περίτεχνα θα γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή, ανενόχλητος ο Γ. Κίτσας θα πιάσει την κεφαλιά από κοντά και η μπάλα θα περάσει μόλις έξω. Στο 82’ ο Χαρισούδης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα κάνει την συρτή μπαλιά δεξιά στον Κ. Κίτσα που από πλάγια θέση θα στείλει με δυνατό σουτ την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (2-1). Τελευταία στιγμή του αγώνα στο 87’ με τον Γ. Κίτσα να εκτελεί φάουλ από αριστερά και τον Βιαρά να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κάτη από την Φλώρινα όπως και των βοηθών του Τοΐτου- Δημόπουλου.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κ. Θεοδώρου, Λ. Κίτσας του Δ., Λ. Κίτσας του Π. (81’ Χρ. Τζέπης), Π Κίτσας, Γ. Μπουκλάς του Αλ., Ζαχαριουδάκης (84’ Σπ. Κίτσας), Χαρισούδης, Κ. Κίτσας, Θ. Κίτσας, Γολσουζίδης (62’ Λαδάς), Γ. Κίτσας. 
ΑΕΡΑΤΑ ΓΡ.: Βιαράς, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος (46’ Χάστας), Θ. Λάλλος (46’ Χαριζόπουλος), Ιωαννίδης, Χαματάι, Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Κατσαντώνης, Καραγιάννης(83’ Κοτενίδης).
Ωραίες παρουσίες στις κερκίδες


Δήλωση του Ευγένη Κίτσα
Τάσος Ντομουχτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *