ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2-3 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα με τον Ευγένη Κίτσα στον πάγκο της ομάδας πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Το ντέρμπι της Αλεξάνδρειας ανάμεσα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έληξε με 2-3. Έγινε ένα ήρεμο παιχνίδι σε φιλικά πλαίσια με τον ΠΑΟΚ να θέλει περισσότερο τους 3 βαθμούς και να το καταφέρνει μπροστά στους….
αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. 
Στο 13’ η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Αθ. Κίτσα να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και τον Πατρίκα πιέζοντας τον Γ. Κίτσα να κάνει επικίνδυνη επιστροφή της μπάλας με κεφαλιά προς τα πίσω και την μπάλα να περνάει σε κόρνερ. Στο 21’ ο Γ. Κίτσας θα επιχειρήσει μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Μπούρα. 
 Στο 24’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Γ. Κίτσας θα περάσει τον Πατρίκα, θα μπει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα κάνει το δυνατό σουτ εξ επαφής με την εστία και ο Μπούρας με σωτήρια επέμβαση θα αποκρούσει την μπάλα, στην επιστροφή της το «ριμπάουντ» θα πάρει ο Γολσουζίδης που με την σειρά του από πολύ κοντά δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Αλεξάνδρειας που θα κάνει και πάλι σωτήρια επέμβαση. 
Στο 27’ θα πρωταγωνιστήσει και πάλι ο πορτιέρο της Αλεξάνδρειας που για ακόμα μία φορά θα αποκρούσει σωτήρια την ενέργεια που θα κάνει ο Κ. Κίτσας μπαίνοντας και σουτάροντας μέσα από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. Στο 36’ η Αλεξάνδρεια θα είναι αυτή που θα ανοίξει το σκορ όταν ο Σούρλας από δεξιά θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Με την σέντρα οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν όταν ο Αθ. Κίτσας από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και με δυνατό – άπιαστο σουτ θα δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Μπούρα (1-1). 
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία στο 46’ όταν ο Γ. Κίτσας σε τετ α τετ με τον Μπούρα θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από την δεξιά κάθετη δοκό. Στο 57’ Ο Τσαλώνης για την Αλεξάνδρεια από αριστερά θα κάνει την σέντρα και ο Χαλβατζής από κοντά θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο Κ. Κίτσας από αριστερά θα μπει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα κάνει το σουτ και ο Μπούρας με σωτήρια επέμβαση θα αποκρούσει και πάλι. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αθ. Κίτσας από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Γολσουζίδης στο 2ο δοκάρι με ψύχραιμο πλασέ θα σημειώσει το 1-2 (φώτο δεξιά). 
Στο 67’ ο Αθ. Κίτσας βγαίνοντας τετ α τετ με τον Μπούρα θα σημειώσει το 1-3. Στο 84’ ο Χαλβατζής θα κλειδώσει το σκορ στο 2-3, ένα τέρμα το οποίο θα σημειωθεί σε ρυθμό προπόνησης και τον ποδοσφαιριστή της Αλεξάνδρειας να μην πανηγυρίζει το γκολ και χαμηλώνοντας το κεφάλι να κατευθύνεται προς τη σέντρα. 
Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Δραγούση από το Κιλκίς και τους βοηθούς του Νικηφορίδη – Τσιλιγγιρίδη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΜΠΟΥΡΑΣ, Οικονομόπουλος, Μαγκλάρας, Μπενίσκος, Πατρίκας, Αβραμόπουλος (71’ Παπαδόπουλος), ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΣΟΥΡΛΑΣ, Χαλβατζής, Τσαλώνης (65’ Λιάτσος), Αγγελάκης (59’ Πέτκος). 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θοδώρου, ΕΛ. ΚΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ., Ελ. Κίτσας του Παν.(55’ Λαδάς), Γ. Μπουκλάς, Π. ΚΙΤΣΑΣ, Χαρισούδης, Ζαχαριουδάκης (60’ Ν. Τζέπης), Κ. Κίτσας, ΑΘ. ΚΙΤΣΑΣ, Γολσουζίδης (68’ Σπ. Κίτσας), Γ. Κίτσας.

H δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Ευγένη Κίτσα: Όπως είχα πει την προηγούμενη Κυριακή πρέπει να πάρουμε τα εντός έδρας παιχνίδια για να διεκδικήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πήραμε το σημερινό και κοιτάζουμε την δύσκολησυνέχεια. Η φιλοσοφία που θέλω να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου είναι αυτή που είχα και εγώ σαν ποδοσφαιριστής, δηλαδή να διασκεδάσουμε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε μπάλα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. 

Εικόνες από το δημοτικό γήπεδο της Αλεξάνδρειας: 


Τάσος Ντομουχτσής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *