ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 1-0 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της με τον Εθνικό του Βατερού. Το τελικό 1-0 κρίνεται απολύτως δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στο 2ο κυρίως μέρος έδειξαν μεγαλύτερο πάθος και θέληση για το τρίποντο της νίκης. Από πλευράς γηπεδούχων, η ομάδα του Βατερού έδειξαν καλά στοιχεία μέσα στον…..

αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά δεν φάνηκε να μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από το παιχνίδι της Κυριακής.

Μετά από την νίκη επί τους Βατερού, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να βλέπει με αισιοδοξία την υπόθεση της παραμονής του στο πρωτάθλημα.

Στο 9’ ο Γ. Κίτσας από αριστερά με ωραία ατομική προσπάθεια θα κάνει την παράλληλη σέντρα και ο Μαντζώλας στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, η οποία τελικά θα καταλήξει σε κόρνερ. Στο 17’ η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σαιόγλου με ένα ξαφνικό μακρινό σουτ θα αιφνιδιάσει τον ανήμπορο να αντιδράσει Θεοδώρου και η μπάλα θα αποκρουστεί από την δεξιά κάθετη δοκό της εστίας του ΠΑΟΚ. Στο 35’ και πάλι ο Σαριόγλου από δεξιά θα κάνει την σέντρα, από το ύψος του πέναλτι ο Τσαλίδης θα πιάσει κακό σουτ και η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Παρόμοια ενέργεια και στο 41’ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μετικάνος από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Σαριόγλου έπιασε το σουτ σε πρώτο χρόνο και η μπάλα πέρασε εκ νέου πάνω από τα δοκάρια. 

Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ στο 44’ με τον Γ. Κίτσα από δεξιά να πιάνει το δυνατό συρτό σουτ και την μπάλα να φεύγει μόλις έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γ. Κίτσας θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Ζηνόβιο. Η παράβαση θα υποδειχθεί αμέσως από τον διαιτητή της συνάντησης. Την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο Π. Κίτσας που με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα έξω από τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 2ο μέρος και συγκεκριμένα στο 57’ ο Γ. Κίτσας από δεξιά θα κάνει την σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Πατατούκας θα υποχρεώσει τον Ζηνόβιο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 63’ δυνατό μακρινό σουτ του Χαρισούδη θα περάσει λίγο έξω. Στο 67’ ο Ρέββας με ατομική προσπάθεια θα μπει στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα μόλις έξω. Στο 72’ ο Θεοδώρου με εντυπωσιακή εκτίναξη θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάννου. Στο 77’ δυνατό μακρινό σουτ του Ζαχαριουδάκη θα αποκρούσει με τα γόνατα ο Ζηνόβιος. Τέλος στο 83’ Ο Γουλσουζίδης βγαίνοντας τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα θα πλασάρει εύστοχα χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Καλή η διαιτησία του Γκορτσίλα από την Θεσσαλονίκη όπως και των δύο βοηθών του Παπαευσταθίου και Πατσιά.


ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Εθνικός Βατερού 1-0
ΠΑΟΚ ΑΛ.: Θεοδώρου, Π. Κίτσας, Λαδάς (85’ Σπ. Κίτσας), Ελ. Κίτσας του Π., Μπουκλάς, Χαρισούδης, Ν. Τζέπης (62’ Γουλσουζίδης), Ζαχαριουδάκης, Πατατούκας (77’ Δ. Κίτσας), Αθ. Κίτσας, Γ. Κίτσας.
ΒΑΤΕΡΟ: Ζηνόβιος, Τσιούκρας (46’ Τσιούκρας), Ουνγιαλίδης, Μαντζώλας (37’ Ρέββας), Καλλιανίδης, Ζερβανταρίδης, Σαριόγλου, Μετικάνος, Θεοδωρίδης, Νάννος, Τσαλίδης.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *