ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Μέχρι τις 14 Μαρτίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
Ο γραπτός διαγωνισμός για την εισαγωγή 80 σπουδαστών στο ενιαίο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικής Διαχείρισης θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου.
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ιδιώτες αλλά και υπάλληλοι…

 δημόσιων υπηρεσιών, ΝΠΔΔ, δήμων και περιφερειών με πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα).
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στην αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εθνικής Σχολής (www. ekdd.gr), στον σύνδεσμο Εισαγωγικός Διαγωνισμός. Οφείλουν να τυπώσουν την αίτηση, να την υπογράψουν και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά να την ταχυδρομήσουν συστημένη ή να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), Πειραιώς 211, ΤΚ 177 78, Ταύρος.
Με την αίτηση συνυποβάλλονται τίτλος σπουδών και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας. Οι ιδιώτες υποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση για τη μη συνδρομή στο πρόσωπό τους κωλύματος διορισμού σε δημόσια θέση και οι άνδρες για την εκπλήρωση ή απαλλαγή από στρατιωτικές υποχρεώσεις. Οι υπάλληλοι του Δημοσίου θα πρέπει να υποβάλουν βεβαίωση υπηρεσίας στο Δημόσιο και υπεύθυνη δήλωση για τη μη συνδρομή στο πρόσωπό τους ιδιότητας αποφοίτου της Εθνικής Σχολής.
Το προκαταρκτικό στάδιο του διαγωνισμού περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία στα εξής μαθήματα και ημερομηνίες:
-Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: Σάββατο 26 Μαΐου 2012
-Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική: Κυριακή 27 Μαΐου 2012.
Κατά το τελικό στάδιο του διαγωνισμού οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε υποχρεωτική γραπτή δοκιμασία στο γνωστικό πεδίο Δημόσια Διοίκηση και σε γραπτή και προφορική εξέταση σε ένα ακόμη γνωστικό πεδίο, επιλέγοντας ανάμεσα σε: 1) Περιβάλλον Ποιότητα Ζωής, 2) Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, 3) Εφαρμοσμένη Πληροφορική, 4) Κοινωνική Διοίκηση, 5) Οικονομική του Χώρου και Περιφερειακή Πολιτική. Παράλληλα, θα εξεταστούν γραπτά και προφορικά σε μία ξένη γλώσσα της επιλογής τους ανάμεσα σε αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική και ιταλική.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 1306.238,213 1306.257, 213 1306.242, 213 1306.455 και 213 1306.310.

dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *