ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το ότι υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια πρόβλημα με τα αδέσποτα στην Αλεξάνδρεια είναι γνωστό. Τελευταία όμως παρατηρείται μία αύξηση στο συγκεκριμένο θέμα και σίγουρα ο δήμος Αλεξάνδρειας θα πρέπει να το ερευνήσει και να παρέμβει για την προστασία κυρίως των πολιτών. 
Διαβάστε μηνύματα δύο πολιτών που λάβαμε σχετικά με το θέμα.
“θα σας παρακαλουσα να κοιταξετε το παρακατω θεμα.
Στο προαυαλιο της εκκλησιας υπαρχει καθε πρωι και βραδυ μαλλον 1 κοπαδι απο σκυλια. Αυτα ορμανε σε αυτοκινητα ειδικα τις πρωινες ωρες που πηγαινω το παιδι μου σχολειο. Οπως τρεχουν τα βλεπουν παιδακια που περπατανε και πεταγονται στον δρομο χωρις να κοιτανε απο τον φοβο των σκυλιων. Και εκεινες τις ωρες υπαρχουν αρκετα αυτοκινητα επειδη οι γονεις πηγαινουν τα παιδια τους σχολειο (Ποσο σημερα που ο καιρος ειναι βροχερος).
Θα σας παρακαλουσα να επικοινωνησετε με την δημαρχια για το θεμα. Σκοπος ειναι να μην γινει καποιο κακο και μετα να τρεχουμε. Φιλοζωοι ειμαστε , αλλα απο αυτον τον δρομο (παραληλα με την εκκλησια ) πηγαινουν εκαντονταδες παιδακια σχολειο. Τα σκυλια (επειδη ειναι και μεγαλοσωμα ), τα τρομαζουν μονο με την παρουσια τους. Ποσο περισσοτερο οταν γαυγιζουν και ορμανε σε αυτοκινητα.
υγ . Το δημαρχειο ειναι καποιες δεκαδες μετρα μακρια απο το σημειο. ΕΝΑΣ και ξαναλεω ΕΝΑΣ, δεν ενδιαφερθηκε … την τρελα μου!!!!!!”
Αναγνώστης


“Εδώ και δυο μέρες μαζεύτηκαν 5 αδέσποτα που δεν έχω ξαναδεί στην περιοχή, ενώθηκαν με άλλα 3 που συχνάζουν στην περιοχή, το ένα από τα 5 που προανέφερα είναι άκρως εριστικό και γαυγίζει σ’ όλο τον κόσμο, κι έχουν πλέον σχηματίσει μια μικρή αγέλη που πραγματικά έχει αρχίσει να ενοχλεί. Προσωπικά έχω βαρεθεί τα τελευταία δύο χρόνια να περιμαζεύω και να περιθάλπω αδέσποτα, κι η μόνη λύση να είναι το δόσιμό τους σε υϊοθεσία σε γνωστούς….κι όταν λέω ότι έχω βαρεθεί εννοώ ότι δεν είναι δουλειά μου αυτή αλλά υποχρέωσή μου ως άνθρωπος…ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό?…”
Α. Σ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *