ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Απλή στο λόγο της, την καταλάβανε μέχρι και τα μικρά παιδάκια που ήταν εκεί, συγκινητική με τα παραδείγματά της, έδειξε σ΄ όλους πως πρέπει να είναι οι ομιλίες – διαλέξεις-παρουσιάσεις, και όχι στην πεπατημένη του ξύλινου λόγου και της αντιγραφής από κάποιο βιβλίο, που δεν την καταλαβαίνει κανείς. Χωρίς να αναφέρει σχεδόν καθόλου τη λέξη….
εθελοντισμός ,έδωσε σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις στον συνάνθρωπό σου, στην κοινωνία. Αναφέρθηκε και στην σημερινή πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο που μας προβλημάτισε αλλά συγχρόνως μας έκανε να αισθανθούμε τι θα πει ΈΛΛΗΝΑΣ.
Κρίμα για μια ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ να μην γεμίσει η αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου μας. Κρίμα περισσότερο για την Πόλη μας και τους κατοίκους της, με τον ωχαδελφισμό που μας διακατέχει. Δεν ξέρω αν την τίμησε ο Δήμος μας, αλλά μια ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ πρέπει να τιμάται και από τις αρχές και από τον κόσμο.
Διακριτική η παρουσία του Κυρίου ΖΟΥΡΑΡΗ.
Να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που μας έφερε την Βούλα Πατουλίδου.
Αναγνώστης

Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Στη  διάρκεια της ημέρας θα δημοσιευτεί το βίντεο με την πραγματικά συγκινητική ομιλία της Βούλας Πατουλίδου χτες στο δημαρχείο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *