ΤΟΠΙΚΑ posted by

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ RILKEN Α.Ε. ΣΤΟ BLOG MAΣ

Αγαπητοί κύριοι, 
Σχετικά με την ανάρτηση σας στις 20 Μαρτίου στο http://alexandreia-gidas.blogspot.com/2012/03/rilken.html θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ανάκληση του προϊόντος BLONDME CRYSTAL, προϊόν που διατίθεται ΜΟΝΟ στην επαγγελματική αγορά, έχει πραγματοποιηθεί ήδη από τον Φεβρουάριο. Παρ’ όλο που δεν είχε παρατηρηθεί κανένα κρούσμα στην…

Ελληνική αγορά, η RILKEN A.E. προχώρησε άμεσα και προληπτικά σε ενημέρωση του δικτύου συνεργατών της, με αποτέλεσμα η ανάκληση να ολοκληρωθεί ταχύτατα. 
Σας γνωστοποιούμε ότι η εταιρία μας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως είχαμε αναφέρει και σε σχετική επιστολή μας προς τον ΕΟΦ, αλλά και προς ενημέρωση σας και των αναγνωστών σας, χωρίς καμία καθυστέρηση, θέλοντας να προστατεύσει τους κομμωτές-συνεργάτες μας και τους πελάτες τους. 
Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε στις εξής ενέργειες: 
· Άμεση διακοπή προμηθειών και παραγωγής του εν λόγω προϊόντος 
· Άμεση και αναλυτική ενημέρωση προς όλους τους κομμωτές-συνεργάτες μας 
· Άμεση διακοπή χρήσης του προϊόντος και παραλαβή του εν λόγω αποθέματος από τη την εταιρία μας 
· Ενεργοποίηση γραμμής επείγουσας υποστήριξης για τους κομμωτές και τους πελάτες τους 
Ήδη κατά το χρόνο που εξέδωσε ο ΕΟΦ τη σχετική ανακοίνωση στις 12 Μαρτίου, είχε επιστραφεί στην αποθήκη της εταιρίας μας το σύνολο της ποσότητας του προϊόντος που είχε διατεθεί στην αγορά. 
Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν, με σκοπό την επικαιροποιημένη πληροφόρηση του κοινού, να αναφερθεί στην ιστοσελίδα σας ότι ως αποτέλεσμα της προληπτικής ανάκλησης που πραγματοποίησε η RILKEN A.E. το σύνολο της ποσότητας του προϊόντος έχει ήδη ανακληθεί και αποσυρθεί από την επαγγελματική αγορά. 

Με εκτίμηση 
Κατερίνα Τσιατά 
Marketing Manager Schwarzkopf Professional & Rilken 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *