ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΛΕΞΑΤΕ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ”!!

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ήρθαν να επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά την νοοτροπία που διακατέχει κάποιους από εμάς.
Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά τη ψυχολογία του ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ; Πως μπορεί ένας πολίτης να συμμετέχει σε εσωκομματικές εκλογές ενός κόμματος που στην κυριολεξία κατάστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας; Aν δεχθώ πως αυτό μπορεί να…

γίνει στις Εθνικές εκλογές , μου φαίνεται εξωφρενικό κάποιος να θέλει να δώσει δύναμη στο μοναδικό υποψήφιο ενός κομματικού σχηματισμού που παραπαίει!! Αλήθεια τι προσδοκά; Θαμπώθηκε από το σύνθημα «Αρχίζουμε» , ζήλεψε τις διαπραγματευτικές ικανότητες του νέου αρχηγού, πίστεψε στη σωτηρία της χώρας με την ολοκλήρωση του PSI; Τι να πει κανείς!!
Η πορεία της χώρας ανεξάρτητος του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών έχει ήδη προδιαγραφεί, οι πολιτικοί μας έχουν συμφωνήσει σε όλα και εντούτοις υπάρχου συμπολίτες μας που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα «τελειωμένων» δήθεν εθνοσωτήρων!!
Η μόνη ελπίδα είναι το ΠΑΣΟΚ θέλοντας να σωθεί να έχει «φουσκώσει» το νούμερο συμμετοχής, αλλιώς προτείνω τα νέα μέτρα του Ιουνίου να επιβαρύνουν πρώτα αυτούς τους 240000 που ψήφισαν την Κυριακή. Αυτό θα είναι δικαιοσύνη!!!
Καλή σας μέρα και καλά μυαλά!!!
Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *