ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ!

Σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι το οποίο δεν ικανοποίησε τους 1500 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας, η ομάδα του Μακροχωρίου επικράτησε της Μελίκης με 2-1. Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο αφού το Μακροχώρι στο 2ο ημίχρονο πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η Μελίκη ήταν…
καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας ουσία στο παιχνίδι της κόντρα στο Μακροχώρι που μπορεί να είχε την κατοχή ωστόσο ήταν άκαρπη και άνοστη όπως θα λέγαμε στο λεξιλόγιο της μαγειρικής. Στο 2ο μέρος το Μακροχώρι ανέβηκε, η Μελίκη έπεσε (κανείς δεν ξέρει γιατί) και οι τυπικά φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας 2 τέρματα πήραν τη νίκη. 
Η Μελίκη άνοιξε το σκορ στο 11΄ όταν ο Σαμψωνίδης εκμεταλλευόμενος κενό στην αντίπαλη άμυνα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας του Μακροχωρίου (1-0). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λαμπριανίδης σε τετ α τετ με τον Σταματέλο θα πλασάρει μόλις έξω. Στο 18′ η αντίδραση του Μακροχωρίου με τον Τσακαλίδη να εκτελεί φάουλ από αριστερά, τον Ξαγοράρη να πιάνει την κοντινή κεφαλιά και τον Κωτσόπουλο μαζί με τους αμυντικούς του να αποκρούουν πάνω στη γραμμή. Στο 31′ ο Τσιούπρος υπό πίεση έπιασε το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και ο Σταματέλος μπλόκαρε σταθερά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καραγκιζόπουλος από πλάγια δεξιά θέση θα κάνει το συρτό σουτ με φάλτσα για να διώξει ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. 
Στο 2ο μέρος το Μακροχώρι έγινε πιο δραστήριο και σε αυτό συνέβαλε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Μπάκανου που έκανε ό,τι ήθελε από την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Στο 58′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μελίκης ο Λαμπριανίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει για το Μακροχώρι σε 1-1. Στο 85′ ο Τσάκαλος με δυνατό μακρινό σουτ θα υποχρεώσει τον Σταματέλο να διώξει με εντυπωσιακή εκτίναξη. Στο 88′ ο Τ. Τσακαλίδης με ψύχραιμο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Μελίκης έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κωτσόπουλου σημειώνοντας το καλύτερο τέρμα της συνάντησης και γράφοντας το τελικό 2-1. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η Μελίκη μπορούσε να ισοφαρίσει όταν σουτ του Μηλιώτη μέσα από την αντίπαλη περιοχή απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Μακροχωρίου Λαμπριανίδης. 
Πολύ καλός ο διαιτητής Μαντάκης όπως και οι βοηθοί Βρέσκας και Παρασίου. 
ΜΕΛΙΚΗ : Κωτσόπουλος, Μηλιώτης, Ζέρης, Κορυτσαίος, Τενεκετζί, Ρύσσου, Βενιόπουλος, Σαμψωνίδης (33’ λ.τρ. Τσάκαλος), Τσούπρος, Καραγκιοζόπουλος (90’ Ανδρίτσος), Τεγούσης (74’ Πιτσάβος).
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Σαρηγιαννίδης, Πιετρά, Λαμπριανίδης, Τσιάμης, Συμεωνίδης, Τσακαλίδης, Ντόγος (46’ Μπάκανος), Βαλδήρ, Ινεμπολίδης (90’+ Κολεσίδης), Ξαγοράρης (66’ Ευθυμιάδης).

Τάσος Ντομουχτσής
Φώτο: kerkida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *