ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Χωρίς να κουραστεί και να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Αλεξάνδρεια επιβλήθηκε 2-0 της Καστοριάς στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. 
Ο Γιάννης Ζαμπρόπουλος στο 2ο μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων στην ομάδα με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και το παιχνίδι να έχει….

διαδικαστικό χαρακτήρα.  
Η Αλεξάνδρεια ουσιαστικά “καθάρισε το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά όταν και σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της συνάντησης και προετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο αγώνα. 
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν το κακό τους αγωνιστικό πρόσωπο και δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να απειλήσουν την Αλεξάνδρεια που υπερείχε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. 
Το σκορ για τους πράσινους της πόλης μας άνοιξε ο Τσαλώνης στο 10′ με περίτεχνη απευθείας εκτέλεση φάουλ (1-0). Επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Αλεξάνδρειας κάνοντας το 2-0. 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Πήχας, Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Αβραμόπουλος, Σούρλας (65’ Αβραμίδης), Ζωγράφος, Αγγελάκης (88’ Μαγκλάρας), Τσαλώνης, Θαμνίδης (75’ Αντάμης) 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Μωυσιάδης (72’ Αμπατζής), Μπάκανος, Αναγνωστόπουλος, Μηλιάτης, Λίτσκας Κ. (55’ Χονδροματίδης), Κεραμιδάς, Μηνάς, Ζυπίδης, Λίτσκας Δ., Μπορόζης

Φώτο: Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *