ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΝΙΚΟ ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Γράφει ο Τάσος Ντομουχτσής

Με έκπληξη είδα σήμερα στο laikoyra.gr την υποψηφιότητα του φίλου και συνεργάτη μου Νίκου Λιολιόπουλου με την Ντόρα Μπακογιάννη. Και για να πω την αλήθεια δεν μου προκάλεσε τόση έκπληξη το γεγονός πως ο Νίκος προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο, όσο το ότι δεν είχε ακουστεί το παραμικρό επί του θέματος ούτε από τον ίδιο (μιλάμε εντός και εκτός ραδιοφώνου πάνω από 2 φορές την εβδομάδα) ούτε από το στενό του περιβάλλον. Δεν γνωρίζω αν ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής ή κίνηση τακτικής. Όπως και να’χει του ευχόμαστε καλή επιτυχία. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ του laikoyra.gr:
Σήμερα η Ντ. Μπακογιάννη βρέθηκε στην πόλη της Βεροίας. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στους τοπικούς δημοσιογράφους τόνισε ότι είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,οι εκλογές είναι κρίσιμες σήμερα ο ελληνικός λαός πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις σε ποια κατεύθυνση πρέπει να πάει,η δημοκρατική συμμαχία κατεβαίνει με ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης.
Η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι οι δημοσκοπήσεις θα ξεφουσκώσουν και τα ποσοστα που παίρνουν κάποιοι δεν θα τα δουν στις εκλογές.
Επίσης παρουσίασε και κάποιους υποψηφίους από την Ημαθία που τους βλέπετε στην φωτογραφία.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *