ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 11 το πρωί συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η συνεδρίαση θα έχει 5 θέματα ημερήσιας διάταξης τα οποία είναι:

Αποδοχή συνολικού ποσού 7.210,71€ μισθωμάτων από εκμίσθωση Σχολικών Κυλικείων και απόδοσή του στις αντίστοιχες Σχολικές Μονάδες.

  • Αποδοχή Δωρεάς 1.200,00€ από την “OLYMPUS PLAZA” στη Σχολική Επιτροπή και απόδοση του ανωτέρου ποσού στο Σχολικό Συμβούλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου.
  • Αποδοχή α’ δόσης τακτικής επιχορήγησης για το οικονομικό έτος 2012 από το Δήμο Αλεξάνδρειας, ποσού 48.279,95€ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών (Απόφαση Δ.Σ. 116/23-03-2012) και κατανομή του ανωτέρου ποσού πιστώσεων στα «Συμβούλια Σχολικής Κοινότητας», για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών τους.
  • Απόφαση πρόσληψης καθαριστριών στα Σχολεία: α) Δημοτικό Σχολείο Καβασίλων, β) Δημοτικό Σχολείο Ξεχασμένης, και γ) 1ο Νηπιαγωγείο Πλατέος.
  • Αποδοχή αίτησης κ. Αρβανιτοπούλου Μαρίας, για παράταση της χρήσης του Σχολικού Κυλικείου 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας για ένα έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *