ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΟΙΝΗ ΠΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση των μελών του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου. Από πλευράς εμπορικού συλλόγου βρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο γραμματέας Γιώργος Παπαδήμας και τα….

μέλη Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Τσαρτσάνης, Μπάμπης Πλατσάς και Αντώνης Σταμάτης.

Η επίσκεψη των μελών του εμπορικού συλλόγου έγινε με αφορμή την δημοσιοποίηση των υποψήφιων στρατοπέδων που θα φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες. Ο δήμαρχος στην τοποθέτηση του έκανε την ανάλυση αυτών που ουσιαστικά γράφτηκε στο δελτίο τύπου του δήμου το μεσημέρι (διαβάστε ΕΔΩ). Καλύτερα να νοικιάσουν το Μακεδονία Παλλάς, θα τους βγει πιο οικονομικά από το αναπλάσουν τα δύο στρατόπεδα, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του δημάρχου. 
Από κει και πέρα ο Φ. Δημητριάδης χαρακτήρισε το γεγονός ως χειροβομβίδα επικοινωνιακού τύπου και προεκλογικό πυροτέχνημα. Ο δήμαρχος αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και ζήτησαν να αναδειχθεί το θέμα το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Ένα θέμα που είδαν θετικά τα μέλη του εμπορικού συλλόγου και συμφώνησαν στο να υπάρξει κινητοποίηση του κόσμου με σκοπό να μπορέσει να βγει κάτι θετικό ως προς την κατεύθυνση της μη δημιουργίας των δύο κέντρων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Αλεξάνδρεια. 
Το θετικό όλων είναι πως και οι δύο πλευρές ήταν κάθετες στην δημιουργία τέτοιου είδους κέντρων στην πόλη μας που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *