ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Στο στρατόπεδο του Υπολοχαγού Κόντου στο Παλαιοχώρι βρέθηκε το πρωί η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά “Καλημέρα Σκάι”. Αφορμή το γνωστό θέμα της δημιουργίας των στρατοπέδων λαθρομεταναστών, δύο από τα οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν στην πόλη μας. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ξεκαθάρισε και στην κάμερα πως το….
συγκεκριμένο στρατόπεδο στο Παλαιοχώρι το οποίο ανήκει στον δήμο Αλεξάνδρειας, δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί για έναν τέτοιο σκοπό. Εξέφρασε την άποψη πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι το συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν οι πολίτες των περιφερειών τα συγκεκριμένα παιχνίδια. 
Ακόμα μίλησε ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Γιώργος Παπαδήμας που εξέφρασε την αντίθεσή του στη δημιουργία τέτοιου είδους κέντρου αφού δεν θα μπορέσουν οι πολίτες να προστατευτούν καθώς η αστυνομική δύναμη της Αλεξάνδρειας δεν επαρκεί για τις υπάρχουσες συνθήκες. Ακούστηκε και το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από πολίτες που είπαν στην κάμερα πως όταν ήταν βουλευτής του νομού μας, έταζε στην Αλεξάνδρεια σχολές και πανεπιστήμια και τώρα φέρνει στρατόπεδο λαθρομεταναστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *