ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ! ΕΦΕΡΕ ΝΕΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκλειστική συνέντευξη του πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ στο protothema.gr. 
Από το πρωί που αναρτήθηκε στο protothema.gr η συνέντευξη του 32χρονου υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού χιλιάδες επισκέπτες, μέσα σε λίγες ώρες, την έχουν παρακολουθήσει και σχολιάσει. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά από το…
περασμένο καλοκαίρι που ξεκίνησε η υπόθεση με τους υποψήφιους επενδυτές που Αραβας επιχειρηματίας εμφανίζεται και μιλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού. 
Όλα τα μεγάλα αθλητικά sites, και κυρίως εκείνα που ασχολούνται με την πράσινη ΠΑΕ, έχουν αναπαράγει τη συνέντευξη, ενώ αναφορά έχουν κάνει και τα ειδησεογραφικά. 
Ο κ. Τσάκας ήρθε χτες το απόγευμα στα γραφεία του protothema.gr και γνωστοποίησε ότι έχει κανονίσει να μιλήσει μέσω Skype με τον νέο ενδιαφερόμενο για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού…
Στη συνέντευξή του ο πρίγκιπας δηλώνει ότι η μεταβίβαση μετοχών θα γίνει στα μέσα Απριλίου, μόλις έρθει στην Ελλάδα, ενώ έχει ήδη κατατεθεί bank commitment 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει γνωρίσει την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά, όπως είχε συμβεί και με τους προηγούμενους «διεκδικητές», οι δικηγόροι του είναι σε επαφή με εκείνους του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Δηλώνει δε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει από το οικονομικό αδιέξοδο μόλις έρθει εκείνος στην Αθήνα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *