ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 7 μποφόρ στα πελάγη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Θεσσαλονίκη:Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν τις….
μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη:Αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες αναμένονται αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Αττική:Θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη:Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη θα φτάσει και τους 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό το απόγευμα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
zougla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *