ΤΟΠΙΚΑ posted by

H BEΡΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ;

H πόλη της Βέροιας για ακόμα μία φορά αποδεικνύει πως διαθέτει στις τάξεις των διοικούντων του δήμου ανθρώπους άξιους, ικανούς και πάνω από όλα ανθρώπους που αγαπάνε την ίδια τους την πόλη. 
Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης έχει φέρει κυριολεκτικά τον πολιτισμό στην Βέροια, με καλλιτεχνικές, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Κωνταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Νατάσα Μποφίλιου και….
η Ζέτα Δούκα είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που πέρασαν και θα περάσουν από τον Χώρο Τεχνών της Βέροιας. 
Μάλιστα προσεχώς την πρωτεύουσα του νομού θα επισκεφτεί για μία και μοναδικά παράσταση η διάσημη συμφωνική Ορχήστρα του Βερολίνου. Το βασικό όλων είναι πως ο δήμος Βέροιας με πρωτεργάτη τον κύριο Μιχαηλίδη έχει καταφέρει με χαμηλό κόστος για τον δήμο αλλά κυρίως για τον πολίτη να βρει την φόρμουλα να βρίσκεται στον επίκεντρο του πολιτισμού. 
Αλήθεια στην Αλεξάνδρεια υστερούμε σε ιδέες ή σε ικανότητες; Το μόνο πολιτιστικό θέαμα που είδαμε ήταν η παράσταση “Το τάβλι” και αυτό μόνο και μόνο επειδή η παράσταση έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *