ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΟΥΓΚΑ

Δήμαρχε η απόφαση του Κου Κούγκα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα που δε θα αφορούν μόνο εσάς αλλά την εύρυθμη λειτουργία του νεοσύστατου δήμου μας.

Μη ξεχνάτε πως και εσείς όπως και ο κύριος Κούγκας έχετε εκλεγεί με τη σημαία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, συγκροτώντας είναι η αλήθεια ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό. Σας ρωτάω λοιπόν:  η ΝΔ τότε έπραττε το σωστό και τώρα το λάθος; Tότε που καταγράφατε «νίκη» κατά του….

«εχθρού» σας Χαλκίδη φωνάζατε «μπράβο» στο Σαμαρά και τώρα στηρίζετε τον Καμένο;
Aν εκλεγεί η ΝΔ δε θα διαταραχθεί η σχέση σας με την κεντρική εξουσία; Θα μπορεί ο δήμος μας να λαμβάνει και να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί; Δεν υπάρχει κίνδυνος απομόνωσης;
Δήμαρχε , με όλο το σεβασμό, μπορεί να κατηγορηθείς για αχαριστία, προσπάθησε να αλλάξεις τη γνώμη του στενού σου συνεργάτη γιατί θα σε εγκλωβίσει και μακροπρόθεσμα ζημιωμένος θα βγει ο δήμος Αλεξάνδρειας!!
Δεν συμφωνώ με την μη εκπροσώπηση της πόλης μας στα ψηφοδέλτια του κόμματος και οι αντιδράσεις θα είναι πολλές και από άλλους συμπολίτες μας. Ο κόσμος θα κρίνει και θα αποφασίσει δεν χρειάζεται καθοδηγητές!!
Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *