ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Φίλες και φίλοι, συμμαχητές και συμμαχήτριες σε τούτο τον δύσκολο αγώνα για τον τόπο και τη χώρα μας, των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου. Με τιμά ιδιαίτερα που με συμπαρουσιάζει σήμερα ως υποψήφιο σε αυτή τη σύναξη της μεγάλης κοινωνικής φιλελεύθερης παράταξης, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έντιμος φίλος μου χρόνων, ικανός πολιτικός άνδρας, πανεπιστημιακός δάσκαλος και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς στη ΝΔ και στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της χώρας μας, ο Γιώργος Παπαστάμκος. Με τιμά επίσης ιδιαίτερα η πρόσκληση συστράτευσης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που…..
μου απεύθυνε την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς. Ιδιαίτερα δύσκολες και πάνω απ΄ όλα κρίσιμες για το μεταπολιτευτικό σκηνικό και πολιτικό τοπίο οι εκλογές που βρίσκονται μπροστά μας. Ο Αντώνης Σαμαράς εύστοχα έθεσε λοιπόν το διακύβευμα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία θα πηγάσει από την ψήφο του Ελληνικού λαού, χωρίς αστερίσκους, όρους και υποσημειώσεις. Το διακύβευμα μας είναι ένα και μοναδικό. Η αυτοδυναμία. Όχι για να κυβερνήσουμε με όρους παρελθόντος. Αλλά για να υπηρετήσουμε το μέλλον της χώρας και των συμπολιτών μας. Σε αυτό το όραμα του προέδρου μας λοιπόν τέθηκα και εγώ από την περασμένη Τετάρτη συνοδοιπόρος. Ερχόμενος να ενώσω και όχι να διχάσω. Να προσθέσω και όχι να αφαιρέσω. Να συστρατευθώ και όχι να ηγεμονεύσω. Να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων της πατρίδας μας. Αυτό κάνω λοιπόν τόσα χρόνια με τη συμμετοχή μου στα κοινά, συμπορευόμενος όπου και όταν ζητήθηκε από το κόμμα μας, τη δεύτερη οικογένεια μου, τη ΝΔ. Σε αυτό τον τόπο γνωριζόμαστε όλοι μας από καιρό. Ποτέ μου δεν επιχείρησα διασπάσεις, φράξιες, αποκλεισμούς και μικρότητες. Αγωνίστηκα και θα αγωνίζομαι πάντοτε για το καλό της Ελλάδας, της Ημαθίας και της ΝΔ. Με αυτές τις οικογενειακές αρχές και ηθικές αξίες μεγάλωσα. Με αυτές τις σταθερές πορεύτηκα στον επαγγελματικό μου βίο, χωρίς να αποκλίνω ούτε μια κεραία. 

Φίλες και φίλοι
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.
Σήμερα από αυτή την αίθουσα βγαίνουμε ενωμένοι. Καλώντας τον Ημαθιώτικο λαό να επιλέξει κυρίαρχα την παράταξη μας και μετά όλους εμάς τους υποψηφίους. Σας κοιτώ λοιπόν στα μάτια και ζητώ την δική σας εμπιστοσύνη. Σας θέλω και εγώ στο πλευρό του αγώνα που δίνει ο Αντώνης Σαμαράς, η ΝΔ, η ΝΟΔΕ, οι τοπικές μας επιτροπές. Μοναδικός μου σκοπός λοιπόν είναι να ενώσω την εμπειρία μου στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο με τις δυνάμεις όλων σας, ώστε η ΝΔ να είναι πρώτη και αυτοδύναμη. Ποτέ στη ζωή μου δεν έρριψα ασπίδες . Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα τακτικισμούς για την προσωπική και πολιτική μου επιτυχία. Ήμουν στο ίδιο μετερίζι με όλους εσάς τους αγνούς μαχητές που δεν διόρισαν τα παιδιά τους στο δημόσιο, δεν δημιούργησαν μηχανισμούς ανασφάλειας και διαβολής. Μοναδικός μας σκοπός η νίκη της ΝΔ. Αυτό το δεύτερο σπίτι λοιπόν ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεν το πρόδωσε ποτέ. Δεν το εγκατέλειψε στις κρίσιμες στιγμές. Εδώ θα είμαι λοιπόν και τώρα, στην πρώτη γραμμή των χαρακωμάτων για να πανηγυρίσουμε μαζί το βράδυ της 6ης Μαΐου την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά.
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς για τη βοήθεια και τη συμπαράταξη. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *