ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Από: pliroforiodotis.gr

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας παρουσίασε την Δευτέρα το μεσημέρι το ψηφοδέλτιο της για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης» τόνισε ο Γραμματέας Αστέριος Παπαστεργίου και πρόσθεσε ότι είναι ανανεωμένο κατά 50%, έχει γεωγραφική εκπροσώπηση και στους τρεις δήμους και είναι συμπεριλαμβάνει τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες. «Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει και στην….
Ημαθία για να έλθει το Κίνημα πρώτο στην χώρα. Δεν έχουμε στόχο την αυτοδυναμία αλλά θέλουμε να παίξουμε τον πρώτο ρόλο. Η εποχή της αυτοδυναμίες πρέπει να θεωρηθεί παρελθόν» τόνισε ο κ. Παπαστεργίου και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ εκεί που έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για λάθη και παραλείψεις το έκανε.

Μετά τον κ. Παπαστεργίου, τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές. Ο Θανάσης Γικόνογλου χαρακτήρισε τις στιγμές κρίσιμες, πρόσθεσε ότι πολλές φορές δεν αισθάνεται καλά διότι ο λαός υποφέρει και κατέληξε λέγοντας ότι το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ. Η Φυλλιώ Καρανικοπούλου υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για ένα καλύτερο αύριο. Η Δώρα Μπαλτατζίδου αναφέρθηκε στις προσπάθειές που καταβάλει τα τελευταία 30 χρόνια μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα, την τοπική αυτοδιοίκηση για να φτιαχτούν δημιουργικές υποδομές για τους νέους αλλά και σε πιο κεντρικό επίπεδο συμμετέχει και υποστηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ. Η Θούλη Σιδηροπούλου σημείωσε ότι για το ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτα το μέλλον και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων, και πρόσθεσε ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, πνευματική. Η κ. Σιδηροπούλου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση, η οποία μπορεί να ξεπεραστεί με χτύπημα της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Ο Άγγελος Τόλκας τόνισε ότι η Ελλάδα περνά κρίση και το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από την μια να αντιμετωπίσει το φάσμα της διάλυσης και από την άλλη έπρεπε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της χώρας. «Πολλές φορές τα πράγματα τα αντιμετωπίζονται με επιτυχημένες επιλογές» σημείωσε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι δυνάμεις ευθύνης και δυνάμεις ανευθυνότητες. «Εμείς λέμε η Ελλάδα δυνατή και μέσα στην Ευρώπη. Οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν η Ελλάδα θα μείνει μέσα στην Ε.Ε. και το ευρώ και ποια πρόσωπα θα εκπροσωπήσουν τον τόπο» τόνισε κι εξέφρασε την σιγουριά του ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο κόμμα.
Ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος απουσίασε γιατί βρισκόταν στην Αθήνα.
Tέλος, στις 2/5, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει την κεντρική του εκδήλωση στην Βέροια, στο ξενοδοχείο Αιγές με ομιλητή τον κ. Κουκουλόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *