Tο OLIVE BISTRO στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας σας υποδέχεται καθημερινά στον πολύ όμορφο και ανανεωμένο χώρο του με ιδιαίτερες γεύσεις.
Για το τριήμερο το OLIVE σας προτείνει να δοκιμάσετε:
Φιλετάκι κοτόπουλο στη σχάρα κομμένο ζουλιέν με σάλτσα μουστάρδας και μαύρου σουσαμιού
Spring Rolls λαχανικών με σάλτσα γλυκοκαυτερής κόκκινης πιπεριάς και σως teriyaki
Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό, άνηθο και κρέμα γάλακτος
Πένες Di Pollo
Χοιρινό φούρνου μαριναρισμένο με πικάντικα πιπέρια, με αποξηραμένα φρούτα και γλυκοπατάτα
Μπριζόλα χοιρινή 700-800 γραμμαρίων με πατάτα, μανιτάρι και ντομάτα σχάρας
Kόκκινη μπύρα Brewdog
Aπό τη Σκωτία με μοναδική ισορροπημένη γεύση, που θα σας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα μιας κλασικής σκωτσέζικης pub.
Μια κόκκινη ale με πλούσια αρώματα κίτρου, πεύκων και καραμέλας.
Γευστικά είναι ισορροπημένη, με τις γεύσεις της καραμέλας και της βύνης, να διαδέχονται το λυκίσκο.
Επιτραπέζιος τοπικός οίνος Ερυθρός ξηρός ΔΙΔΥΜΟΣ
Ποικιλίες: Μαυρούδι/ Ξινόμαυρο/Cabernet Sauvignon/Merlot(Σοδειά 2004).
Ο Δίδυμος είναι ένα κόκκινο κρασί το οποίο φτιάχνεται από κρασιά γνωστών οινοπαραγωγών που έχουν ένα κοινό σημείο ευτυχίας: Είναι όλοι τους γονείς δίδυμων παιδιών!
Primator 24
Μια ειδική σκούρα μπύρα. Αποτελεί πρόκληση για όλες τις αισθήσεις προσφέροντας μια πλήρη γεύση με 24% του αρχικού εκχυλίσματος και 10,5% αλκοόλ.
To μοναδικό μείγμα των συστατικών από 5 διαφορετικές βύνες είναι η βάση της δυνατής γεύσης η οποία κυριαρχείται από αρώματα βαθιά καβουρδισμένης βύνης και ψημένης καραμέλας.
Aφρώδης οίνος Fragolino από την ποικιλία σταφυλιού Fragola
Fragola στα ιταλικά σημαίνει φράουλα.
Έχει κόκκινο και λαμπερό χρώμα με ρουμπινί ανταύγειες.
Τα αρώματα του είναι φρουτώδη με κύριο χαρακτηριστικό τη φράουλα και τα κόκκινα φρούτα.
Η γεύση του είναι γλυκιά,ζωηρά αρωματική με έντονη φρεσκάδα.
Μπορούμε να το απολαύσουμε σε ποτήρι σαμπάνιας με φρέσκα κόκκινα φρούτα.
Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος:10- 12 ° C.
Bernard Dark
Η Bernard Dark είνα μία σπέσιαλ μαύρη μπίρα που παράγεται από πέντε διαφορετικούς τύπους βύνης με εντυπωσιακά γεμάτη γεύση και ελαφριά πικράδα. Η μπύρα έχει ένα πλούσιο αφρό και χαρακτηριστικό σώμα που δημιουργήθηκε από τη σταδιακή ωρίμανση της διαδικασίας ζύμωσης μέσα στη φιάλη. Η ιδιαίτερη γεύση της την καθιστά μοναδική στο είδος της. Νικήτρια του Χρυσού Βραβείου PIVEX και η πιο επιτυχημένη μπίρα στην ιστορία του ζυθοποιείου.
Αφήστε μια απάντηση