ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ: Φυτικά έλαια για υπέροχα μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ: Φυτικά έλαια για υπέροχα μαλλιά, πρόσωπο και σώμα!

kanelaaΤο σύγχρονο παντοπωλείο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ υπό τη διεύθυνση του Γρηγόρη Καπετάνου, λειτουργεί στη Βετσοπούλου 95 (δίπλα στις Ασφάλειες Αλεξόπουλος).

Το ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τα φυτικά έλαια για υπέροχα μαλλιά, πρόσωπο και σώμα !!!

ΔΑΦΝΕΛΑΙΟ: Το μυστικό για λαμπερά μαλλιά και πλούσιες βλεφαρίδες
Το δαφνέλαιο είναι πραγματικά θαυματουργό. Ενυδατώνει, δυναμώνει και δίνει λάμψη. Πραγματικά δεν είναι τυχαίο που το συνιστούν σε ανθρώπους με τριχόπτωση ενώ όσο απίθανο κι αν σας ακούγεται είναι η τέλεια λύση για πλούσιες βλεφαρίδες.

ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: Βασιλικός ανθός, ιδανικό για την θρέψη της επιδερμίδας

Το έλαιο από τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αναδομώντας και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και την δύσκολη περιοχή γύρω από τα μάτια. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C.Το έλαιο τριαντάφυλλο προσφέρει θρέψη, σύσφιξη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας αφήνοντας το λείο, λαμπερό και χωρίς κοκκινίλες. Είναι ένα εξαιρετικό έλαιο και για αυτό υπάρχει και σε πολλές κρέμες προσώπου και σώματος για αντιγήρανση και ανάπλαση των ιστών. Επίσης, χρησιμοποιείται για μασάζ χαρίζοντας αρμονία, ζεστασιά και υπέροχο άρωμα.

ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ: Η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας

Είναι πολύ ανώτερο ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπάνιου ή φυσικό αντισηπτικό έχοντας υπέροχο εξωτικό άρωμα. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού ph της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Το έλαιο καρύδας καταστρέφει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το προστατεύει αφήνοντας το λείο, απαλό και λαμπερό.Μια ακόμα σημαντική του χρήση είναι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Στο κατάστημα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ θα βρείτε όλα τα φυτικά έλαια με την εγγύηση πάντα της καλύτερης ποιότητας.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ…!!!

Βετσοπούλου 95, Αλεξάνδρεια (δίπλα στις ασφάλειες Αλεξόπουλος)

Facebook κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *