Για δέκα γενιές, η οικογένεια Nolet στην Ολλανδία δημιουργεί εξαιρετικά χειροποίητα αποστάγματα, χρησιμοποιώντας τεχνικές και συνταγές που τελειοποιήθηκαν από τον Joannes Nolet και τους διαδόχους του, από το 1691.
Η Ketel One πήρε το όνομά της από τον αριθμό ενός βραστήρα απόσταξης. Μόνο η καρδιά του αποστάγματος, το κέντρο της κάθε παρτίδας, θεωρείται ποιοτικά άξιο ώστε να μπορεί να ονομάζεται Ketel One.
Τα πρώτα 100 γαλόνια, και τα τελευταία, διαχωρίζονται και απορρίπτονται ως είτε πάρα πολύ σκληρά ή πολύ αδύναμα. Φθάνοντας στο ποτήρι μας διακρίνουμε σαφή ίχνη βερνικιού και φλούδες εσπεριδοειδών.Στο στόμα συναντάμε αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά ζύμη και λευκό πιπέρι που καταλήγουν σε μια απαλή και λίγο ξηρή επίγευση.
Μπορείτε να την απολαύσετε καθημερινά και αποκλειστικά στο TRAFFIC A NEW WAY OUT στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.
Πληροφορίες για την Ketel One από το winegarage.gr
Αφήστε μια απάντηση