ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Δύο βραβεία σε διαγωνισμό θεάτρου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (εικόνες-βίντεο)

Δύο βραβεία σε διαγωνισμό θεάτρου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (εικόνες-βίντεο)

DSC04060 - Αντίγραφο (Αντιγραφή)Αφιέρωμα στα δύο βραβεία που απέσπασε σε θεατρικό διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας χρωστάμε και το παρουσιάζουμε σήμερα.

Το κείμενο υπογράφει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου ο οποίος μας απέστειλε το φωτογραφικό υλικό μαζί με τα βίντεο.

Δείτε:

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο έλαβε μέρος στους 15ους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες “Ακτίς Ονείρου” που πραγματοποιήθηκαν στο κινηματοθέατρο “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” στη Θεσσαλονίκη  με δύο θεατρικά έργα.

– Την τελετή λήξης των θεατρικών αγώνων είχαν την τιμή να κλείσουν οι μαθητές του Γ1 του σχολείου μας οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας στην πρωτότυπη, ξεκαρδιστική κωμωδία “ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ“.

 

Ταξίδεψαμε για λίγο μαζί τους στο ρομαντικό παρελθόν σιγοτραγου-δώντας καντάδες , στροβιλιστήκαμε στους ρυθμούς του υπερήφανου Πεντοζάλη, γνωρίσαμε ήθη και έθιμα της Κρήτης και της Κέρκυρας και διασκεδάσαμε με τις ξεκαρδιστικές  παρεξηγήσεις που προκάλεσε το ιδιαίτερο λεξιλόγιο των δύο νησιών.

Η συγγραφή, η σκηνοθεσία,η σκηνογραφία καθώς και οι χορογραφίες του έργου έγιναν απο τη δασκάλα κα Κατερίνα Καραμπάτη.

Οι κριτές τους τίμησαν με  το “ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ”

– Η θεατρική ομάδα του σχολείου με υπεύθυνες τις κυρίες Κορίνα Ερσεπογλου και Γρηγοριάδου Βιβή συμμετείχε με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά “ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ”

Παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παιδιών συνεργάστηκαν άψογα και παρουσίασαν μια πολύ όμορφη παράσταση.

Γι ´ αυτό και απέκτησαν  το βραβείο “ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!!!

Πάντα τέτοιες επιτυχίες!

Κι ας μην ξεχνούμε πως η ενασχόληση των παιδιών μας με τις Καλές Τέχνες γλυκαίνει τη ψυχή και κρατά τη σκέψη μακριά από πονηρά μονοπάτια.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *