Τα ψάρια έχουν μεγάλη διατροφική αξία αλλά όταν τα μαγειρεύουμε, το σπίτι μυρίζει!
Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε;
Για να μη μυρίζει το σπίτι, από τα ψάρια που μαγειρεύουμε μπορούμε να βάλουμε κανέλα, γαρύφαλλο ή βανίλια σε ένα μπρίκι με νερό και τα βράζουμε.
Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές.
Ένα ακόμα μυστικό για να αποφύγετε την έντονη μυρωδιά του ψαριού, είναι να βάλετε μέσα στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι… λίγο ξίδι!!!
Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!
familylife.gr
Αφήστε μια απάντηση