ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η επίσκεψη Ιωαννίδη στην Αλεξάνδρεια (ρεπορτάζ-φώτο-βίντεο)

Η επίσκεψη Ιωαννίδη στην Αλεξάνδρεια (ρεπορτάζ-φώτο-βίντεο)

DSCF8843Το απόγευμα της Δευτέρας την Αλεξάνδρεια επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Ιωαννίδης. Η Ημαθία ήταν ο τελευταίος σταθμός του Ιωαννίδη στην περιοδεία που κάνει.

Στο δημαρχείο τον υποδέχτηκε ο βουλευτής του νομού της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αφού αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα αλλά και στα εθνικά ζητήματα, μίλησε για τις ερχόμενες εκλογές και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Διαβάστε αποσπάσματα από τις δηλώσεις:

Για τις εκλογές

 “Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κερδίσει μία ομάδα. Μόνο μία ομάδα κερδίζει μία άλλη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να κερδίσουμε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή”. 

Για Τζιτζικώστα

“Οι καλόγεροι λένε πως πρέπει να υπάρχει υπακοή. Ο Τζιτζικώστας αν και είχε υποσχεθεί στον πρωθυπουργό πως θα είναι υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης δεν κράτησε την υπόσχεσή του. Τώρα είναι με τον Καμμένο. Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Αν πάμε στην δεύτερη Κυριακή, επειδή εμείς θεωρούμαστε μνημονιακοί, όλοι οι υπόλοιποι θα ψηφίσουν τον συνδυασμό του Τζιτζικώστα. Έτσι πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη από την πρώτη Κυριακή”. 

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος ο οποίος μίλησε για την σημαντικότητα τριών θεμάτων για τον νομό Ημαθίας. Το αγροτικό για το οποίο ανέφερε πως μπορεί οι αγρότες να έφυγαν από τα μπλοκά, παρόλα αυτά η οργή του αγροτικού κόσμου παραμένει. Το εθνικό και τον αγροτουρισμό όπου είπε πως με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας μπορούν να γίνουν σημαντικά έργα στην Ημαθία. Ακούγοντας τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ο Γιάννης Ιωαννίδης υποσχέθηκε πως σήμερα Τρίτη θα βρεθεί στου Μαξίμου για να μεταφέρει το αγροτικό ζήτημα το οποίο χαρακτήρισε την κυριότερη πηγή εσόδων του κράτους.

Δείτε εικόνες από την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στην Αλεξάνδρεια. (Σε λίγο στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς παραλειπόμενο με βίντεο για το τι είπε ο Ιωαννίδης με τον Άρη και ποιος δημοτικός σύμβουλος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως πιο φανατικό Αρειανό)

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *