Για να είναι έτοιμος την Τρίτη, θα πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία της συνταγής αύριο Δευτέρα
Περιγραφή
Μπακαλιάρος με κουρκούτι που κάνει τη χρυσή διαφορά όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη νοστιμιά που δίνουν απλά υλικά αρμονικά δεμένα μεταξύ τους!!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φύλλο μπακαλιάρου (παστού με το κόκαλο, κομμένο σε μερίδες και ξαρμυρισμένο για 48 ώρες σε λεκάνη με νερό
- καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Για το κουρκούτι
- 300 γρ αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσης
- 1 κουτάκι μπύρα 330 ml
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 ποτηράκι του κρασιού νερό (περίπου)
sintagespareas.gr
Αφήστε μια απάντηση