ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κωνσταντίνος Χαμαλίδης: Έκανε περήφανη την Αλεξάνδρεια σε όλη την Ευρώπη! (βίντεο)

Κωνσταντίνος Χαμαλίδης: Έκανε περήφανη την Αλεξάνδρεια σε όλη την Ευρώπη! (βίντεο)

konnosΜία ακόμα πανευρωπαϊκή διάκριση και το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό TAE KWON DO έφερε στην Αλεξάνδρεια ο αθλητής του συλλόγου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

Στο A΄ Class ETU Belgium Open, όπου έλαβαν μέρος 1.000 αθλητές από 42 χώρες της Ευρώπης, ο Χαμαλίδης σε 5 αγώνες πήρε 5 νίκες και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. Μάλιστα στον 4ο αγώνα ο Κωνσταντίνος αντιμετώπισε τον χρυσό Ολυμπιονίκη νέων από το Ισραήλ τον οποίον κέρδισε με σχετική άνεση.

Στις δηλώσεις του στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο προπονητής Γρηγόρης Χαμαλίδης δήλωσε την ικανοποίησή του για το μετάλλιο αλλά κυρίως για την εμφάνιση του νεαρού αθλητή. Βέβαια, συμπλήρωσε ο κ. Χαμαλίδης, στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στο επόμενο τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου αν κατακτήσουμε ένα οποιοδήποτε μετάλλιο, θα εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο που είναι και ο μεγάλος μας στόχος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, είπε ολοκληρώνοντας ο κ. Χαμαλίδης, τον χορηγό μας το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ και τον κ. Σάββα Παπαδόπουλο για την στήριξη που προσέφερε και προσφέρει στον αθλητή μας καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Δημήτρη Παπαδόπουλο που βρίσκεται κοντά στον Κωνσταντίνο.

Δείτε ένα απόσπασμα από τους αγώνες του Βελγίου στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *