ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας (θέματα)

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας (θέματα)

dimarxeioalexandreiasΣυνεδριάζει Την Τρίτη 10 Ιουνίου στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας η Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας.

Πρόκειται για τακτική συνεδρίαση η οποία θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και θα περιέχει δεκατέσσερα (14) θέματα ημερησίας διάταξης.

Διαβάστε τα θέματα:

1) Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

2) Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης για “ Μίσθωση μηχανήματος για καθαρισμό χωματαυλάκων στην Τ.Κ. Λουτρού του Δήμου Αλεξάνδρειας”.

3) Λήψη απόφασης περί : α) έγκρισης των πρακτικών του πρόχειρου διαγωνισμού και β) κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού για την “ προμήθεια ασφαλτομίγματος για την κάλυψη λακκουβών των οδών του Δήμου ”.

4) Λήψη απόφασης για την παραλαβή της υπ΄αριθμ. 21/2014 μελέτης “ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ » ”.

5) Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά υπόθεση σχολικών φυλάκων).

6) Λήψη απόφασης περί περαίωσης εργασιών των εκπονούμενων μελετών και έγκριση : Α. της Αρχιτεκτονικής μελέτης και Β. της Ηλεκτρολογικής μελέτης στο πλαίσιο της « Μελέτης εφαρμογής και τεύχη δημοπράτησης Εξοικονομώ του Δήμου Αλεξάνδρειας ».

7) Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την αμοιβή νομικών & συμβολαιογράφων.

8) Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού του έργου “ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΚΗΣ ” (Α.Μ. 35/2014).

9) Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών – τον καθορισμό της εκτέλεσης – των όρων διαγωνισμού και τη διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών άρδευσης και ανταλλακτικών μηχανημάτων – συστημάτων άρδευσης.

10) Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης για “ Μίσθωση μηχανημάτων”.

11) Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση της “ Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου Αλεξάνδρειας ”.

12) Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση της εκπόνησης “ Αρχιτεκτονικής Μελέτης Βιοκλιματικού Σχεδιασμού για την προσθήκη αιθουσών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ”.

13) Λήψη απόφασης για : Α. τον ορισμό Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών του έργου : “Κατασκευή παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας και αλλαγή μικροκλίματος στην πλατεία Αγίου Αρσενίου Πλατέος Ημαθίας ”. Β. τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης του έργου: “ Κατασκευή παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας και αλλαγή μικροκλίματος στην πλατεία Αγίου Αρσενίου Πλατέος Ημαθίας ”.

14) Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “ Προμήθεια λοιπού εξοπλισμού (καταμετρητές χαρτονομισμάτων)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *