ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

2 Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο G1 – ένας εξ αυτών ο Χαμαλίδης από την Αλεξάνδρεια! (εικόνες)

2 Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο G1 – ένας εξ αυτών ο Χαμαλίδης από την Αλεξάνδρεια! (εικόνες)

konnnnnnΣτο Παγκόσμιο WTF G1 του TAE KWON DO συμμετείχε ο πρωταθλητής Ελλάδος του συλλόγου ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Χαμαλίδης στις 7-8 Ιουνίου στη Γενεύη της Λωζάνης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επιλεγμένοι αθλητές από όλον τον κόσμο, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές με τις Εθνικές τους ομάδες.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν μόνο δύο αθλητές, ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Αλεξάνδρειας ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία έως 63 κιλά αντρών και η Ιωάννα Κουτσού από τη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία έως 46 κιλά γυναικών.

Οι αγώνες έγινες έγιναν εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικό εξοπλισμό και για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν οι ηλεκτρονικές κάσκες οι οποίες θα χρησιμοποιούνται από εδώ και μπρος σε όλα τα G1 τουρνουά της WTF και στην Ολυμπιάδα του ΡΙΟ. Αυτό έγινε για να μην υπάρχουν αδικίες όπως ενημέρωσε τους προπονητές και αθλητές στο MEETING πριν τους αγώνες ο υπεύθυνος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας TAE KWON DO και να υπάρχουν αληθινά σκορ.

Ο Κωσταντίνος Χαμαλίδης κατέκτησε την 5η θέση δίνοντας 5 αγώνες από τους οποίους κέρδισε τους 2, κερδίζοντας τον 3ο παγκόσμιο πρωταθλητή από την Πολωνία.

Μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς ο προπονητής Γρηγόρης Χαμαλίδης έδειξε ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του Κωνσταντίνου στα πολλαπλά τουρνουά και meeting στα οποία συμμετείχε ο πρωταθλητής μας και τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και προσπάθεια για να μπορέσει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας.

Δείτε εικόνες: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *