ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αρνητική απάντηση των Διευθυντών 1ου-5ου Δημοτικών για το πανηγύρι της Αλεξάνδρειας

Αρνητική απάντηση των Διευθυντών 1ου-5ου Δημοτικών για το πανηγύρι της Αλεξάνδρειας

1odimotikosxoleioΑρνητικά απάντησαν οι διευθυντές του 1ου και του 5ου δημοτικών σχολείων Αλεξάνδρειας σχετικά με την διεξαγωγή του πανηγυριού του 15Αύγουστου στον αύλειο χώρο των δύο σχολείων

Όπως γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις (θυμηθείτε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ), στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας αποφασίστηκε να γίνει πρόταση στους Διευθυντές των δύο σχολείων σχετικά με την μεταφορά του πανηγυριού στον αύλειο χώρο του 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων.

Πράγματι ο δήμος Αλεξάνδρειας απέστειλε έγγραφο χτες Τετάρτη στους Διευθυντές από τους οποίους ζητούσε την παραχώρηση του χώρου του σχολείου.

Σήμερα Πέμπτη 03/07 ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Στάθης Γεωργιάδης και ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Διονύσης Τσιφτσιόπουλος με έγγραφό τους απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του δήμου Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα οι δύο Διευθυντές ενημέρωσαν τον δήμο πως ως πολίτες είναι υπέρ της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης στην πόλη μας, παρόλα αυτά ως Διευθυντές των δύο σχολείων βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών όπως και την ευθύνη των κτιριακών και αύλειων χώρων των δύο σχολείων, δεν μπορούν να παραχωρήσουν την άδεια να διεξαχθεί το πανηγύρι στα σχολεία τους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων όπως και του Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας Θεόδωρου Χαλαστάνη.

Έτσι λοιπόν τίθεται θέμα αναζήτησης νέου χώρου για την πραγματοποίηση του πανηγυριού στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *