ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αυτό είναι το νέο ασθενοφόρο της Αλεξάνδρειας (εικόνες-βίντεο)

DSC_0651 (Αντιγραφή)Πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι η παραλαβή του νέου ασθενοφόρου για την πόλη μας στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Πατήρ Θεόδωρος ενώ μίλησαν κατά τη διάρκεια της παραλαβής ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας Αστέριος Καρούλιας, η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Βέροιας Αναστασία Μπούρτσου, ο Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ημαθίας Παναγιώτης Νάνος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος.

Το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε στην Αλεξάνδρεια είναι σύγχρονο 4Χ2 DIESEL και το προμηθεύτηκε η 3η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) για το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας-Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του ΕΣΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας 2007-2013.

Στην παραλαβή βρέθηκαν εκτός από τους προαναφερόμενους, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχος Κυτούδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλεξάνδρειας Μενέλαος Λυμπεράκης, μέλη του Ερυθρού Σταυρού του δήμου Αλεξάνδρειας, γιατροί και προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *