ΤΟΠΙΚΑ posted by

Η συνεδρίαση του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας για τις πλημμύρες

Η συνεδρίαση του Εμπ. Συλλόγου Αλεξάνδρειας για τις πλημμύρες
φωτογραφία 3Συνεδρίασε έκτακτα χτες το βράδυ το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με μοναδικό θέμα τις πλημμύρες και τις καταστροφές που προκάλεσε η νεροποντή το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Εκτός των μελών και των πληγέντων εμπόρων, στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο έγκριτος νομικός Στέργιος Σουροβίκης ο…

οποίος εξήγησε ποιες ενέργειες θα πρέπει να κάνουν οι έμποροι για να διεκδικήσουν αποζημίωση για τις καταστροφές που υπέστησαν. Στην αίθουσα παραβρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης και Γιάννης Απατσίδης οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος. Ακόμα παραβρέθηκαν και μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία μόνο των εμπόρων που υπέστησαν καταστροφές και όχι και της υπόλοιπης μερίδας του εμπορικού κόσμου όπως αναμενόταν και φάνηκε για ακόμα μία φορά πως “το πρόβλημα του γείτονα δεν είναι δικό μας πρόβλημα” στην πόλη μας. Αναφορά από τον γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Παπαδήμα έγινε στις εκτεταμένες ενέργειες που έχει κάνει ο βουλευτής της Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος αλλά και στο επίμαχο sms που είχε στην κατοχή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας από το πρωί της Δευτέρας. Η πρώτη ενέργεια που αποφασίστηκε στη χτεσινή συνεδρίαση ήταν να μαζευτούν οι υπογραφές για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το φλέγον θέμα όπως και συνέβη. 
 
Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο με τις τοποθετήσεις από την χτεσινή συνεδρίαση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *