Σιγουρέψου ότι έχεις:
1 κουταλιά φρέσκο βασιλικό
Τριμμένη παρμεζάνα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σαφράν (προαιρετικά)
2 χοντροτριμμένες σκελίδες σκόρδο
500 γρ. σπαγγέτι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
½ φλιτζάνι Pummaro Ψιλοκομμένο
Ξεκινάμε:
1. Βράσε τα ζυμαρικά μαζί με το σαφράν (αν το τρως) και μετά σούρωσέ τα, χωρίς όμως να τα ξεβγάλεις με κρύο νερό, όπως συνήθως.
2. Στην ίδια κατσαρόλα που έβρασες τα ζυμαρικά, βάλε το ελαιόλαδο
και σόταρε λίγο το σκόρδο. Επίσης, πρόσθεσε το Pummaro
και τον κύβo μυρωδικών, και βράσε για λίγο τη σάλτσα, μέχρι να δέσει.
3. Κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίξε μέσα τα ζυμαρικά και το βασιλικό, πασπάλισε με μπόλικο πιπέρι, ανακάτεψε και σκέπασε την κατσαρόλα για 5 λεπτά.
4. Αμέσως μετά σέρβιρε τα ζυμαρικά με φρέσκια τομάτα και βασιλικό, πασπαλίζοντας με αρκετή παρμεζάνα.
Καλή όρεξη!
cookoo.gr
Επιμέλεια: Ο.Ν.
Αφήστε μια απάντηση