ΤΟΠΙΚΑ posted by

Επαναληπτικά θέματα 2013 στα Φροντιστήρια Ημαθίας

Επαναληπτικά θέματα 2013 στα Φροντιστήρια Ημαθίας
epanaliptikathemataΓια άλλη μία χρονιά η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) υλοποιεί το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Θεμάτων. Σε αυτά εξετάζονται οι μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των επιδόσεών τους. Ειδικότερα για την Γ’ Λυκείου τα επαναληπτικά θέματα της Ο.Ε.Φ.Ε. αποτελούν μια άσκηση γνωστικής και ψυχολογικής ετοιμότητας προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν μια εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων χωρίς…

τον κίνδυνο της απογοήτευσης. Υλοποιούνται από τα επίσημα Φροντιστήρια – Μέλη της Ο.Ε.Φ.Ε. με όλη τη σοβαρότητα και το κύρος ενός συγκροτημένου και υπεύθυνου χώρου εκπαίδευσης. 
 
Τα Επαναληπτικά Θέματα επιλέγονται από επιτροπές, οι οποίες συγκροτούνται για κάθε μάθημα με ευθύνη της Επιτροπής Θεμάτων και συμμετέχουν σε αυτές διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί με μεγάλη διδακτική, συγγραφική και φροντιστηριακή εμπειρία. Τα θέματα έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001/2008 και θεωρούνται πια επίσημα ως «εργαλείο» μέτρησης της προόδου των μαθητών, αλλά και ως μέσο εξάσκησής τους. 
 
Έτσι η πρώτη Κυριακή της Προσομοίωσης κατέγραψε την εντυπωσιακή επικράτηση του θεσμού. Πάνω από τριάντα χιλιάδες μαθητές διαγωνίστηκαν την Κυριακή 31/3 στη Νεοελληνική Γλώσσα από την Κρήτη έως τον Έβρο και την Ήπειρο. Εμείς από το βήμα αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε αυτούς που δημιούργησαν τα Επαναληπτικά Θέματα και εκείνους που τα θρέφουν και τα στηρίζουν με πνεύμα σύμπνοιας, ποιότητας και συνεισφοράς στο Κοινό των Φροντιστηρίων. 
Ν. Ρουσάκης, Φιλόλογος 
Πρόεδρος Φροντιστηρίων Ημαθίας 
 
Φροντιστήρια του Νομού Ημαθίας που μετέχουν στο Πρόγραμμα Επαναληπτικών Θεμάτων:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *