ΤΟΠΙΚΑ posted by

Γαλλική από χτες η ΕΒΖ

Γαλλική από χτες η ΕΒΖ
sugarrrrΣτην Γαλλική Cristal Financiere, 100% θυγατρική της Cristal Union Societe Cooperative Agricole κατοχυρώθηκε – σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΤΕ ο – το 82,33% της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ). Επίσης σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ως επιλαχόντες υποψήφιοι κρίνονται οι εταιρείες Krajowa Spolka Cukrowa S.A (Πολωνία)και…

Litex Commerce JSC (Βουλγαρία). Η ανακοίνωση για την πώληση της ΕΒΖ έρχεται λίγα 24ωρα μετά την πώληση της ΣΕΚΑΠ στην εταιρεία του ομογενή επιχειρηματία Donskoy Tabak JSC, Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΤΕ για την πώληση της ΕΒΖ αναφέρει:
Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε υπό ειδική εκκαθάριση ανακοινώνει, στο πλαίσιο του διενεργηθέντος διαγωνισμού για την μεταβίβαση 30.256.689 κοινών μετοχών που αντιπροσωπεύουν το 82,33% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε., την ανακήρυξη της εταιρίας CRISTAL FINANCIERE, 100% θυγατρική της CRISTAL UNION SOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE ως Προτιμητέου Υποψήφιου και των εταιριών KRAJOWA SPOLKA CUKROWA S.A και LITEX COMMERCE JSC ως Επιλαχόντων Υποψήφιων.
agrotypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *