ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ 7-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με ευρεία νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής η Αλεξάνδρεια που επικράτησε εντός έδρας του Ακρίτας της Αχλάδας με 7-0. Την επόμενη τελευταία αγωνιστική οι πράσινοι αγωνίζονται στο πρόγραμμα με την Αγκαθιά από την οποία και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστούν. 
Ο σημερινός αγώνας ήταν ένας…..
πραγματικός μονόλογος των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ζαμπρόπουλου που δεν δυσκολεύτηκαν σε κανέναν σημείο του αγώνα κόντρα στην τελευταία ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. 
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Χαλβατζής που μετά από μπαλιά του Αγγελάκη με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (1-0). Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Αβραμίδη και κεφαλιά του Πατρίκα ο Μπάλιος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 20’ ο Χαλβατζής πάσαρε και ο Τσαλώνης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Αλεξάνδρειας (2-0). Στο 35΄και πάλι ο Τσαλώνης μετά από μπαλιά του Αγγελάκη θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τρία λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Αγγελάκη να χριστεί σκόρερ που μετά από μπαλιά του Ιτούδη θα γράψει το 4-0. 
Στο 2ο μέρος ο Παπαδόπουλος στο 65’ με ατομική προσπάθεια και σουτ θα αναγκάσει τον Μπάλιο να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση. Το ίδιο θα συμβεί και πέντε λεπτά αργότερα σε σουτ του Τσαλακίδη. Στο 76’ ο Ζωγράφος μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Μπάλιου. Στο 82’ ο Χαλβατζής μετά από πάσα του Τσαλώνη θα σημειώσει το 5-0. Φάση καρμπόν τρία λεπτά αργότερα με τον Χαλβατζή να σημειώνει το 6ο γκολ της Αλεξάνδρειας και το τρίτο προσωπικό. Το σκορ θα κλείσει στο 91’ ο Τσαλώνης με ατομική ενέργεια (7-0), φάση στην οποία θα αποβληθεί αφού θα πανηγυρίσει βγάζοντας την φανέλα και θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης. 
Άριστη η διαιτησία του Κουρουλή από τον σύνδεσμο Μακεδονίας όπως και των βοηθών του Πατσιά και Καλαϊτζίδη. 



ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ, Παπαδόπουλος, Πατρίκας, Αβραμίδης (60’ Λιάτσος), Αβραμόπουλος (53’ λ.τ. Οικονομόπουλος), Ζωγράφος, ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ, Τσαλώνης, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (64’ Τσαλακίδης). 
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: Μπαλιος, Καρακέλης, Παπασταύρου, Ζυγομάνης, ΝΤΩΝΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, Λαζαρίδης, Νικολόπουλος, Κλόπτσης, ΜΠΑΣΔΑΡΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ. 
Ηρεμία και χαλάρωση στον πάγκο της Αλεξάνδρεια
αφού το αποτέλεσμα ήρθε εύκολα

Για ακόμα μία αγωνιστική άδεια η κερκίδα του σταδίου

Ο πιο φανατικός φίλαθλος της Αλεξάνδρειας Χρήστος Ιασονίδης πετυχαίνει
γκολ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου



Γιάννης Ζαμπρόπουλος: Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια φέτος. Με όλα τα προβλήματα με τα οποία ξεκινήσαμε, φτάσαμε σε σημείο να διεκδικούμε και το πρωτάθλημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Θεωρώ πως η έλλειψη κινήτρου ήταν αυτή που οδήγησε την ομάδα στο να κάνει κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης που έμειναν μαζί μας μέχρι το τέλος και έδωσαν και εκείνοι τα πάντα για την ομάδα. 


Μάκης Σαπουνόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *