ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: “ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ”

Θέλω θερμά, από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους σε μια πολύ δύσκολη εκλογική μάχη. Δυστυχώς τα σκληρά και επώδυνα μέτρα που πήραμε ως ΠΑ.ΣΟ.Κ και που κάποιες φορές ήταν άδικα αλλοίωσαν τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά μας. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν να υποστούμε μια τεράστια, πρωτοφανή εκλογική, πολιτική και….
ιδεολογική ήττα. Οι πολίτες θυμωμένοι μας εγκατέλειψαν σ’αυτή τη πολύ κρίσιμη ώρα για το μέλλον της χώρας μας. Οφείλει το πολιτικό σύστημα να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται, έχοντας πλέον ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής τον παράγοντα άνθρωπο. Να στηριχθεί η νέα γενιά, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι , οι άνεργοι που νιώθουν στο κοινωνικό περιθώριο. Χρειάζονται πολιτικές που θα ξαναδώσουν και θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών που δοκιμάστηκε από τα μέτρα που πάρθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια.
Με την ίδια εντιμότητα , με ειλικρίνεια, με σεβασμό στους πολίτες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να βρίσκομαι στο πλευρό τους.
ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *