ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ

Παίρνοντας τον λόγο ο Φώτης Δημητριάδης χτες στο ξεκίνημα του δημοτικού συμβουλίου λίγο πολύ ανέφερε πως η πληροφορία σχετικά με την ενδεχόμενη απόφαση της Κεντρικής Μακεδονίας και την παύση των καθηκόντων του έφτασε από τον Κώστα Ναλμπάντη στον Σάκη Κούγκα και από εκείνον μεταφέρθηκε στον δήμαρχο. Στη συνέχεια ο δήμαρχος έκανε την ιστορική αναδρομή της υπόθεσης του υδατόπυργου της Παλαιόχωρας για να καταλήξει σε ειρωνικό σχόλιο πως θα πρέπει τα…..
μέσα ενημέρωσης και η αντιπολίτευση να ηρεμήσουν και να μην αγχώνονται πολύ αφού η οποιαδήποτε απόφαση θα τους κοινοποιηθεί. Σε κανένα σημείο της δήλωσής του πάντως δεν διέψευσε το ρεπορτάζ του Αλεξάνδρεια – Γιδάς που δεν αναφέρθηκε πουθενά σε απόφαση της Περιφέρειας. Το δικό μας ρεπορτάζ ήταν της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής και το τι είπε ο ίδιος ο δήμαρχος  στους συνεργάτες του (διαβάστε ΕΔΩ). 
Το θέμα καλύτερα από όλους προσέγγισε ο Γιάννης Απατσίδης που με απλές και λιτές κουβέντες ζήτησε από τον δήμαρχο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτά που γράφτηκαν στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς και αναπαράχθηκαν από τα περισσότερα μέσα της Ημαθίας. Ο δήμαρχος δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε το ρεπορτάζ για να πάρει την απάντηση του Γιάννη Απατσίδη πως θα έπρεπε να δίνει προσοχή στις διαρροές της ομάδας του στον τύπο και όχι στην κριτική της αντιπολίτευσης. 
Μάλιστα το ρεπορτάζ μας ήρθε να επιβεβαιώσει η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Γιάννη Κιρκιλιανίδη που ανέφερε πως έχει ενημέρωση από 2 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας από το βράδυ της Παρασκευής ότι ο δήμαρχος πράγματι ανέφερε στην ομάδα του ότι με ψήφους 3 εναντίον 2 η απόφαση είναι εναντίον του και αναμένεται εντός των ημερών. Κάτι αντίστοιχο αναφέρθηκε και στην εφημερίδα “ΤΑ ΛΕΜΕ” όπου φιλοξενείται η δήλωση του προέδρου της τοπικής Αλεξάνδρειας Απόστολου Ρεσινιώτη ο οποίος αναφέρει ότι ο δήμαρχος ανακοίνωσε στην ομάδα του περί των 20 ημερών αργίας του. 
Και για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας απέναντι στην ανακοίνωση του δημάρχου που βγήκε χτες και αναφερόταν σε εμάς, αφού το θέμα βγήκε από το Αλεξάνδρεια-Γιδάς. Δεν δημοσιεύσαμε καμία απόφαση Περιφέρειας. Δεν πολεμάμε κανέναν. Ο σωστός ρόλος ενός μέσου ενημέρωσης είναι να κάνει ρεπορτάζ και να ενημερώνει τον κόσμο. Αυτό κάναμε από την ημέρα που ξεκίνησε το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και αυτό συνεχίζουμε και κάνουμε.
Αλεξάνδρεια-Γιδάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *