ΤΟΠΙΚΑ 23 Μαΐου, 2012 posted by admin Share ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΑΣ Αν χρησιμοποιείτε άσπρο κρασί συχνά όταν μαγειρεύετε, για να μην ξεμένετε, έχετε πάντα μέσα στην παγοθήκη στην κατάψυξη. Ετσι, όταν θα χρειαστείτε δεν θα αναγκάζεστε ν’ ανοίγετε ολόκληρο μπουκάλι. meacolpa Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο * Όνομα Email Ιστότοπος Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Αφήστε μια απάντηση